KLIZANJE S DORINOM

FOTO, VIDEO: VEČER ZA PAMĆENJE Popularno klizalište na Šalati te je večeri bilo središte zabave u Zagrebu

Bila je to večer za pamćenje na iznimno popularnom klizalištu Šalata u Zagrebu koje je postalo središnje mjesto za klizanje, smijeh, osvajanje nagrada, ali i za upoznavanje novih prijatelja/prijateljica i privlačenje simpatija.

Naime, inspiriran slatkim spojem čokolade i keksa u novim Dorinama, Kraš je odlučio svim mlađim posjetiteljima i onima koji se tako osjećaju malo pomoći pri pronalasku osoba koje im se sviđaju, ali dotad nisu imali dovoljno hrabrosti da im priđu i upoznaju se. Sve klizačice i svi klizači dobili su bedž s Dorinom, Napolitankom, Domaćicom ili Choco Napolitankom, a zadatak im je bio da što prije pronađu svoj slatki par i osvoje nagradu. Tako je svima olakšan onaj inače najteži prvi korak - probijanje leda koji su napravili upravo na ledu.

Kako natjecatelji ne bi propustili niti jedan trenutak, cijeli događaj j snimljen je kamerama i tako je ovjekovječena izvrsna atmosfera protkana brojnim novim poznanstvima.

Oni koji su propustili ovo druženje ipak ne trebaju očajavati. Oduševljeni neobičnim klizanjem i slatkim spajanjem, Kraš i Dorina organizirat će još tri druženja na klizalištu Šalata te sve posjetitelje oduševiti nagradama, slasnim čokoladama. I ono najvažnije, pomoći će u upoznavanju novih prijatelja. Sljedeći eventi na Šalati su 18. prosinca od 18 do 19.30 sati, 19. prosinca od 20.30 do 22 sata te 6. siječnja iduće godine od 18 do 19.30 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 08:34