BESKOMPROMISNO!

Igrica osmišljena samo za cure: Lady Popular

Malo je igara koje su napravljene samo za cure, ali Lady Popular je upravo takva - beskompromisno osmišljena samo za ljepši spol. U samo nekoliko dana ovoj besplatnoj igri i zajednici se pridružilo više tisuća cura iz Hrvatske.

Lady Popular je još jedna u nizu besplatnih browser igara koje ne morate downloadati niti instalirati i možete ju igrati s kojeg god računala želite. Lady Popular je igra samo za cure!

Igra uvelike podsjeća na Simse. Vaš zadatak je brinuti se o svojoj dami. Paziti da ima najljepšu odjeću i obuću, osigurati joj dobrog i darežljivog dečka; paziti da bude sretna, ima dobru kuću i kućnog ljubimca te naravno dobar posao kako bi si mogla priuštiti sve što želi.

Odjeće koliko poželite

Igru krasi predivna grafika i neviđeno mnoštvo odjeće, obuće, šminke, raznih frizura i općenito svih oblika modnih accessoriesa. Nema tog stila koji se ne može isfurati ili komada odjeće koji ne možete pronaći. Lady Popular ima zaista svaki zamislivi komad odjeće koji poželite. Svoju lady možete ukrasiti tetovažama, a za veće "zahvate" tu je plastični kirurg koji će vam pomoći da se preko noći pretvorite u ljepoticu.

Lady Popular je u potpunosti prevedena na hrvatski i već ju igra nekoliko tisuća cura iz Hrvatske i okolice. Svaki tjedan se odvijaju natjecanja za najbolju lady u nekoj od mnogobrojnih kategorija pa vam preporučamo da se što prije pridružite.

Besplatni dijamanti

Svim novim damama GameLand poklanja 50 dijamanata! Sve što morate napraviti je zatražiti ih na GameLandu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:06