Promotivni članak

InGames ponudio najjeftinije igre za konzole na tržištu

Kako bi doskočio vrtoglavim cijenama igara koje dosežu i 500 kuna, InGames je ponudio jedinstvenu uslugu na tržištu - iznajmljivanje igara po izuzetno povoljnim cijenama.

InMedia grupa iz rijeke predstavila je novi web servis - InGames koji posjetiteljima nudi veliki broj igara za konzole koje mogu kupiti, ali što je važnije iznajmiti po izuzetno povoljnim cijenama. U ponudi je trenutno više od pet stotina igara, a posjetitelji mogu vidjeti i listu igara koje će se tek pojaviti. Dodatni bonus je mogućnost naručivanja igara koje nisu u sustavu. Ako poželite igrati neki od naslova koji nisu u ponudi sve što trebate napraviti je kontaktirati dečke i cure i oni će sa zadovoljstvom naručiti željenu igru za vas.

Važno je napomenuti da, unatoč izrazito niskim cijenama, InGames nudi isključivo originalne igre što znači da se vlasnici konzola ne moraju brinuti o tome imaju li posljednju verziju chipa za konzolu ili ne već jednostavno samo uživati u igrama.

Ako malo razmislimo jasno je da većinu igara nikada ne odigramo više od jednom, a rijetko i taj jedan puta bude “do kraja”. Iznajmljivanjem igara plaćate samo manji dio cijene, odigrate igru nekoliko tjedana i lijepo je vratite. Ako vam se za godinu dana vrati velika želja za tom igrom i ponovo je iznajmite i dalje ćete ostvariti solidnu uštedu. Ubacite li u košaricu koju igru previše ne brinite se jer platiti možete i na rate kreditnim karticama.

InGames u svojoj ponudi ima sve moderne konzole (ne, igara za PC nema još nema) i igre za njih – PS2, PS3, PSP, Xbox 360, Wii i DS. Ponuda igara je i više nego bogata, a igre možete i kupiti ako vam se iznajmljivanje kao koncept ne sviđa. Odlučite li se za kupovinu svakako pogledajte igre na akciji gdje možete dobiti nekoliko igara po cijeni jedne. Nadamo se će igrači prepoznati kvalitetu InGamesa i uštedu koju im nudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:18