Samo za cure!

Lady Popular igra više od 22 tisuće igračica

Najpopularnija besplatna igra za cure svakim danom privlači sve više igračica.

U nepuna četiri mjeseca besplatna igra za cure i djevojčice Lady Popular stekla je ogromnu popularnost i danas je svakodnevno igra više od 22 tisuće igračica (i pokoji igrač pretpostavljamo).

Kao što smo već pisali, Lady Popular je besplatna browser igara koje ne morate downloadati niti instalirati već ju možete igrati s kojeg god računala želite. 100% je prilagođena curama i sve što se u igri odvija, vezano je uz stvari koje cure vole. Iako je naglasak stavljen na šminku, odjeću i obuću, nisu zanemarene ni komercijalne komponente poput natjecanja među curama i igranja raznih mini-igara koje igru čine raznolikom i zanimljivom. Vaša lady dakako mora biti zgodna, ali jednako tako je važno da bude zdrava, sretna, obrazovana, da ima dobar posao i dečka. Posebno je zabavno natjecanje među igračicama koje uključuje izbor za miss lady, okršaje u logičkim igrama i mnoštvo drugih zabavnih natjecanja.

Vaša lady mora raditi ili ako imate sreće pronaći bogatog dečka koji će joj svaki dana davati džeparac. Osim odjeće, obuće, šminke i plastičnih operacija dobar dio novca ćete vjerojatno trošiti na svog kućnog ljubimca koji zahtijeva puno pažnje.

Provjerite zašto je Lady Popular tako zabavna i besplatno se registrirajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:24