Najavljen Castlevania: Lords of Shadow 2 DLC

Castlevania: Lords of Shadow 2 DLC

Iz Konami-a su potvrdili da će DLC za Castlevania: Lords of Shadow 2, imena Revelations biti izdan 25. ožujka. U sklopu DLC-a ćete imati priliku igrati sa Alucardom u priči koja se dogodila prije početka LoS 2. DLC će biti dostupan za Xbox 360, PS 3 i PC, a cijena će biti naknadno objavljena.

Ono što je sada službeno potvrđeno se pretpostavljalo od prije jer su nedugo nakon izlaska igre pronađene datoteke unutar igre koje su upućivale na mogući DLC. All Games Beta je pronašao ovaj tekst kopajući po datotekama – “Igrajte kao Alucard u proširenju Lords of Shadowa 2. Priča će se proširiti dalje i otkrit će se nove informacije koje se dosada nisu znale. Borite se protiv raznih čudovišta i saznaje dokle sve ide Alucardov utjecaj na Draculinu priču i borbu protiv Sotone…”

Alucard se u Lords of Shadow rebootu prvi puta pojavio u 3DS igri Mirror of Fate, gdje je i prikazana njegova sudbina, no Alucard je otprije poznat fanovima serijala, te je jedan od omiljenih likova. On je također bio glavna zvijezda vjerojatno najbolje igre cijele franšize Castlevania: Symphony of the Night na PlayStationu 1. DLC željno iščekujemo, a svakako se podsjetite i naše recenzije igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:23