Počinje zatvoreno beta testiranje za Nosgoth

Počinje zatvoreno beta testiranje za Nosgoth

Rat između ljudi i vampira u Nosgothu je sve bliže službenog izlaska nakon što su igru od danas pustili u fazu zatvorenog beta testiranja. Za one koji ne znaju Nosgoth je “nastavak” kultnog Legacy of Kain serijala u obliku besplatne online multiplayer igre.

Developeri iz Psyonixa su najavili novi mode koji će imati premijeru u beti. Zove se Siege, a i mi smo već o njemu pisali. Uz njega moći ćete igrati i klasični team deathmatch koji nam je svima poznat. Kako bi se privuklo što više fanova serijala i ostalih nostalgičara Psyonix surađuje sa Danielom Cabucom koji je bio glavni artistički dizajner na Soul Reaveru. “Pravo je zadovoljstvo da mogu objaviti moju suradnju sa Psyonixom u kreiranju klasičnih skinova raznih klanova iz Soul Reavera. Developeri su poslušali igrače i potražili me kako bi osigurali što veću autentičnost svojoj igri.” – poručio je Cabuco.

Legacy of Kain serijal je oduvijek imao vrlo specifičnu atmosferu kao i iznimno zanimljiv pogled na vampirsku mitologiju. Iako Nosgoth možda nije ono što su hardcore fanovi željeli moramo priznati da željno iščekujemo isprobati jedno novo iskustvo u poznatom okruženju. Svi oni koji su imali sreće i sudjelovali u zatvorenom alpha testiranju će automatski dobiti pozive za betu, a novi igrači se mogu registrirati kako bi dobili mogućnost sudjelovanja na službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:38