IMALA JE 21 GODINU

MISTERIJ SMRTI MLADE BLOGERICE Sigurnosne kamere snimile su jezive posljednje trenutke njezinog života, nitko ne zna što se dogodilo

 Screenshot

Kanadska blogerica Elisa Lam na putovanje u Ameriku zaputila se sama. Odsjela je u Cecil hotelu u Los Angelesu.

Nestala je u siječnju 2013. godine kada je imala 21 godinu. Ljudi s kojima je komunicirala tih dana žalili su se na njezino čudno ponašanje, piše BuzzFeed.

Njezino tijelo pronađeno je tek dva mjeseca kasnije kada su se gosti počeli žaliti na čudnu boju i miris vode u hotelu. Tijelo Elise pronađeno je na vrhu hotela, u rezervoaru za vodu koji je bio pokriven poklopcem, a koji nisu uspjela pomaknuti ni četiri muškarca.

Twitter

Bila je potpuno gola, a njezina odjeća plutala je pored nje.

Screenshot

Misterij njezine smrti veći je kada se uzme u obzir da su u potragu za njezinim tijelom mjesecima ranije bili uključeni i psi koji su prošli kroz to područje, a priča postaje još jezivija kad se zna da su svi ulazi koji vode do krova bili zatvoreni te da su ih mogli otvoriti samo zaposlenici.

No pojedini tvrde da se do vrha hotela moglo doći požarnim stepenicama. I tri godine kasnije o okolnostima njezine smrti raspravlja se u bespućima interneta, a cijelu priču dodatno potpiruje i video koji je objavljen ubrzo nakon Elisinog nestanka, a prikazuje zadnje trenutke njezinog života.

Na snimci ova mlada djevojka djeluje kao da se skriva od nekog, lift ne radi, a njezino ponašanje je poprilično neobično. Elisa ulazi i izlazi iz lifta, a čini se i kao da raspravlja s nekim iako nikoga nema .

Zbog spomenutog posumnjalo se da je Elisa bila pod utjecajem droga, no nalazi su pokazali da u njezinom tijelu nije bilo ničega.

O njezinoj smrti kruže razne teorije - neki misle da je počinila samoubojstvo, drugi smatraju da je ubijena, a treći su uvjereni da ju je ubio duh ozloglašenog serijskog ubojice Richarda Ramireza.

On je u spomenutom hotelu odjseo 1984. i 1985. godine kada je ubio 13 osoba. Bez obzira na sve teorije, njezina smrt još nije razriješena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:26