RADILA S DIOROM

Slavna tiktokerica iznenada preminula u 29. godini: Oglasila se njezina neutješna sestra

Smrt Eve Evans potvrdila je na Instagramu njezina sestra Lila koja je neutješna

Eva Evans

 Instagram/itsevaevans/

Iznenada je preminula tiktokerica i sukreatorica humoristične serije "Club Rat" Eva Evans. Imala je samo 29 godina pa je fanove njezin iznenadni odlazak ostavio u šoku.

Vijest o Evinoj smrti prva je podijelila njezina sestra Lila Joy u objavi na Instagramu.

"Jučer je moja obitelj saznala vijest da je naša slatka, predivna, kreativna, brižna, urnebesna Eva, moja prekrasna sestra, umrla. Nakon 24 sata i dalje sam u procesu poricanja i prihvaćanja, tako da znam koliko će ova vijest biti nevjerojatna i teška za prihvatiti", napisala je Lila.

Eva je bila poznata po živahnoj osobnosti i kreativnom karakteru pa se fanovi pitaju o okolnostima njezine prerane smrti.

Tko je bila Eva Evans?

Rođena je na Manhattanu i odrastala je u Brooklynu i na Karibima. Evinu karijeru obilježile su zapažene suradnje s velikim brendovima poput Diora, Guccija, Nikea i Applea, a radila je čak i sa slavnim osobama poput Miley Cyrus.

Sudjelovala je u kreiranju mini serije "Club Rat" kao producentica, režiser i glumica. Serija je pratila influencericu koja se bori s otegotnim okolnostima slave i ljubavnim problemima u užurbanom gradu.

Bila je zvijezda na društvenim mrežama s gotovo 30.000 pratitelja na Instagramu i preko 300.000 obožavatelja na TikToku. Njezine online platforme bile su joj pozornice na kojima je izražavala svoje umijeće i povezivala se s globalnom publikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:12