LJUBAV U POZADINI

FOTO: A PRAVA BITKA U SUBOTU ODVIJAT ĆE SE... NA TRIBINAMA! Ovo su najljepše i najglasnije navijačice, najveća podrška Vatrenima i Rusima

 
Inna Žirkova, Franka Batelić, Izabel Kovačić i Anastasia Kudrišova
 Instagram

U subotu hrvatsku nogometnu reprezentaciju čeka četvrtfinalna utakmica protiv Rusije, a osim navijača u Rusiji i Hrvatskoj, nogometašima će na tribinama podršku pružiti najbliži - supruge i djevojke.

Nogometne uspjehe muževa i partnera u medijima nerijetko zasjene upravo ljepotice koje su najčešće i najglasnije navijačice. Za vas smo izabrali smo pet ruskih i pet hrvatskih ljepotica koje bi se mogle zateći na tribinama u Sočiju.

Inna Žirkova

Juri Žirkov buduću je suprugu Innu upoznao na zabavi kod prijatelja prije 11 godina, a zaprosio ju je već iduće. Iste je godine rodila njihovo prvo dijete, Dmitrija, 2011. dobili su curicu Milanu, a 2015. Daniila. Osvojila je titulu Miss Rusije prije šest godina, no odrekla se titule nakon što su je prozvali da pobjeda nije poštena. Od ove godine radi i kao modna dizajnerica, a svoju prvu kolekciju predstavila je u svibnju u Dubaiju.

Добрых снов

A post shared by Инна Жиркова (@innazhirkova) on

Доброе утро ,мои дорогие . Хочу немножко поделиться с вами о своём отдыхе . Когда только прилетели было 39 градусов жары и мне даже было страшновато находиться с детьми на пляже . Но сейчас погода 34 и вечером присутствует ветерок ,поэтому очень комфортно Мои дети бегают счастливые, в этот раз точно вдоволь накупаются .) Ещё немаловажно ,что тут отдыхает прекрасная девочка Ксюша ,тоже с детьми и друзьями,благодаря ей отдых стал ещё лучше . Мамуля мне помогает с детками и иногда бывает в роли фотографа вообщем отдых продолжается ,но завтра уже, можно сказать,рабочий день Чуть позже вам расскажу,так как прилетела я сюда не просто так ps: ну и конечно, единственное кого нам не хватает -это папы

A post shared by Инна Жиркова (@innazhirkova) on

Прикольный у меня сегодня купальник ?

A post shared by Инна Жиркова (@innazhirkova) on

Берлинские каникулы позади . Сегодня ночью вернулась в Калининград. Мы с Настей в общей сложности проехали около 2 тыс км на машине . Много гуляли пешком по городу и благодаря моей подруге даже посетили много достопримечательных мест Берлина .Вчера мы выехали в 11 утра ,а домой зашла в час ночи ) конечно мы делали остановки по дороге )))) сама дорога прошла отлично ,а вот с границей чуть-чуть нам не повезло @anastasiya_matola спасибо за путешествие

A post shared by Инна Жиркова (@innazhirkova) on

Veronika Erohina

Veronika je supruga nogometaša Aleksandra Erohina. Prije udaje profesionalno se bavila klasičnim plesovima, no odustala je od plesne karijere zbog stalnih putovanja sa suprugom. Često je se može vidjeti na tribinama stadiona, i to u društvu sina Fedora.

Проводила @ms_fedorovskaya ,теперь загораю одна

A post shared by Veronika Erokhina (@erokhina_nika) on

#dubai #дубаи #2018 #январь #rixosdubai #rixos #4months #baby

A post shared by Veronika Erokhina (@erokhina_nika) on

Anastasia Kudrišova

Fedor Kudrišov obrambeni je igrač i u ruskoj reprezentaciji čini prvi postav. Anastasia je vrlo čest gost stadiona gdje podržava supruga. Inače je vrlo aktivna na društvenim mrežama i voli se hvaliti fotografijama s raznih putovanja.

По жизни смело

A post shared by Nastya Kudryashova (@nastya.kudryashova) on

A post shared by Nastya Kudryashova (@nastya.kudryashova) on

Ramina Zobnina

Supruga veznog igrača ruske reprezentacije Romana Zobnina, Ramina, najveća je podrška svom mužu, istaknuo je više puta u razgovorima za medije. Imaju dvogodišnjeg sina Roberta, no u vezi su već dugi niz godina. Ljubav prema nogometu Ramina često ističe na društvenim mrežama.

?

A post shared by (@zoobninaaa) on

....

A post shared by (@zoobninaaa) on

Солнышко светит ☀ и обработка не нужна )))

A post shared by (@zoobninaaa) on

A post shared by (@zoobninaaa) on

Natalia Ignaševič

Supruga 38-godišnjeg Sergeja Ignaševiča Natalia još je davno osvojila rusku javnost. Oboje silno drže do obitelj i imaju četvero djece. Prema pisanju ruskih medija Ignaševič nikad nije bio upleten ni u kakav skandal ili aferu koja bi poljuljala njegov brak. Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, oboje vole putovati, svaki slobodan trenutak provode zajedno, a Natalia i djeca njegovi su najvatreniji navijači na tribinama.

Невыносимая легкость бытия... #fortedeimarmi

A post shared by Natalia Ignashevich (@natashevich) on

Raquel Mauri

Lijepa Španjolka, koju su svjetski mediji već uvrštavali na popise najzgodnijih žena nogometaša, udana je za Ivana Rakitića već pet godina. Čini se da su zaljubljeni kao prvog dana jer si preko društvenih mreža, javno često šalju poruke i objavljuju emotivne statuse. Prije nego što se zaljubila u Ivana, radila je kao konobarica u Sevilli. Danas imaju dvije kćeri, Altheu i Adaru.

Cenita con el más guapo de mi casa @ivanrakitic #elmasbonitodelmundo#amor#

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Franka Batelić

Lijepa pjevačica Franka Batelić i šarmantni Vedran Ćorluka vezu su započeli tajno, na ljetovanju na Zrću. Franka kao javna osoba plijeni pažnju na društvenim mrežama, a široj je javnosti zapela za oko nakon ovogodišnjeg nastupa na Eurosongu. Nakon šest godina veze u srpnju ove godine par je najavio vjenčanje.

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

IT’S A WILD RIDE, THIS LIFE. And I love it.

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

• H A P P Y , I A M •

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Izabel Kovačić

Predivna Izabel osvojila je srce Matea Kovačića još u srednjoj školi, a prošle su godine nakon osam godina veze stali pred oltar. Španjolski mediji nerijetko pišu o Izabelinoj ljepoti, obzirom da Mateo igra za Real, a redovito se nađe i na popisu najatraktivnijih supruga nogometaša. Izabel s Mateom živi u Madridu, a sa sestrom je nedavno pokrenula tvrtku s dječjom odjećom.

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

When in doubt always choose quality! #kosabiradercos #vichyad

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Bizmis

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Adriana Đurđević

Duje Ćaleta-Car osvojio je pet godina stariju Adrianu Đurđević prije više od godinu dana. Lijepa diplomirana pravnica odmah je postala popularna na društvenim mrežama, a svog dragog došla je podržati i u Rusiju.

Ivana Vida

Nekadašnja kraljica Hrvatske i manekenka Ivana Gugić udala se za Domagoja Vidu prošle godine u Umagu nakon četiri godine veze. Vjenčanju je prisustvovao i njihov danas trogodišnji sin David. Premda je Domagoj na Instagramu objavio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, Ivana se ne voli previše eksponirati.

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida.official) on

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida.official) on

Goran Šebelić / CROPIX
Domagoj i Ivana Vida upriličili su raskošno vjenčanje 2017. u Istri

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:51