ELEGANTNE DAME

FOTO: LADY GAGA NA DODJELI GRAMMYJA OČITALA MODNU LEKCIJU ZVIJEZDAMA Ovo su najbolje i najizazovnije haljine sa sinoćnjeg crvenog tepiha

 
 Lucy Nicholson / Reuters

Noć najvažnijih glazbenih nagrada donijela je i neke važne modne trenutke. Zvijezde nisu razočarale pozirajući na crvenom tepihu 61. po redu dodjele nagrada Grammy u centru Staples u Los Angelesu u nedjelju.

Lady Gaga se ovaj put istaknula jer je zaobišla ekstravaganciju kakvoj je obično sklona, i pojavila se u dugačkoj srebrnoj haljini bez ramena s velikim izrezom u donjem dijelu, modne kuće Celine. Veliki volan koji se protezao od ramena pa skoro do koljena dodatno je istaknuo haljinu.

Pun pogodak što se haljine tiče kritičari priznaju Camili Cabello u tamno ružičastoj Armani haljini, posve pripijenoj uz njezinu savršenu figuru. Zatvorena s dolčevita kragnom od vrata do poda haljina je blistala puna roza kristala.

Miley Cyrus se pojavila u seksi crnom odijelu Mugler dubokog dekoltea. Stigla je u pratnji tate Billyja Raya, mame Tish i sestre Noah. Jada Pinkett Smith odlučila se za vintage haljinu Roberta Cavallija, prljavo roze boje s donjim dijelom satkanim od perja.

Voditeljica Alicia Keys bila je oličenje elegancije u crvenoj dugačkoj haljini dubokog dekoltea s izvezenim gumbima do poda. Što su odabrale još Giuliana Rancic, Dua Lipa, Ashlee Simpson, Dolly Parton i druge zvijezde, pogledajte u galeriji!

FOTOGALERIJA: Najbolje odjevene zvijezde na dodjeli nagrade Grammy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:56