PROMAŠAJI NA CRVENOM TEPIHU

FOTO: 'PA TA ŽENA IZGLEDA KAO DA SNIMA VESTERN' Ovo su bile najgore odjevene zvijezde na dodjeli Grammyja...

 
 Lucy Nicholson / Reuters

Dodjela glazbene nagrade Grammy oduvijek je bila i svojevrsna modna pista za najluđe i najbizarnije modne kombinacije. Pjevačice su se kao kroz glazbu koju stvaraju, izražavale i kroz odabir haljina, no ovogodišnja je dodjela doista bila izvor u najmanju ruku upitnih izbora.

Od haljine s neobjašnjivo širokim ramenima Janelle Monae do jedinstvene šarene kombinacije Tierre Whack, na dodjeli Grammyja nije nedostajalo modnih odabira o kojima će se još dugo pričati.

Možda je najviše iznenadila Jennifer Lopez, inače poznata po seksi haljinama koje joj savršeno pristaju. I ovaj put je zadivila figurom u haljini Ralph And Russo koja je naglasila njezine bokove, no kritičari su joj zamjerili preveliki šešir koji joj je posve sakrio lice i u kojem je izgledala kao da je upravo snimila vestern.

Najviše je pažnje privlačila Cardi B. koja je sinoć ujedno postala i prva solo ženska izvođačica koja je osvojila nagradu za najbolji rap album. Odabrala je vintage haljinu francuskog dizajnera Thierryja Muglera iz kolekcije Mugler 1995 Couture. Djelovala je poput Afrodite s krunom od bisera na glavi i u haljini koja podsjeća na školjku. Za hodanje po crvenom tepihu trebala je pomoć pet asistenata.

Najviše zbunjenih izraza lica uspjela je izazvati Kylie Jenner u bizarnom ružičastom kombinezonu koji se preklapao u gornjem dijelu. No, dizajn je bio toliko glomazan da se članica klana Kardashian jednostavno izgubila u tome.

Haljinu Katy Perry strani mediji uspoređuju sa slatkišem. Balmainov dizajn u gornjem uskom dijelu bez naramenica izrađen je od srebrnog materijala koji se lagano presijava u ružičasto. Kompletan donji dio izrađen je od sitnih ružičastih dijelova pa je pomalo podsjećao na šećernu vunu.

Pogledajte tko je još pogriješio odabirom haljine...

FOTOGALERIJA: Najgore odjevene zvijezde na dodjeli nagrada Grammy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:47