ODVAŽNA MODA

FOTO: KREACIJE NA CRVENOM TEPIHU NAGRADA BRIT 2019. PRŠTALE SU SEKSEPILOM Svi su gledali u izazovna izdanja članica grupe Little Mix i Montanu Brown

 
Dua Lipa, Montana Brown, Caroline Flack, Madison Beer
 Profimedia, REUTERS

Crveni tepih 39. dodjele nagrada Brit koja se u srijedu održala u londonskoj O2 areni prštao je seksepilom i smionim kreacijama.

Daily Mail drži da su članice britanske grupe Little Mix zahvaljujući izazovnim večernjim haljinama s visokim prorezima vladale crvenim tepihom. Leigh-Anne Pinnock iz Little Mixa bila je osobito hrabra, obukavši zelenu suknju s ekstremno visokim prorezom i usklađeni moderni top.

Britanska pjevačica Dua Lipa također je obukla izazovnu haljinu koja se de facto sastojala od dva dijela - šire suknje boje fuksije i uskog čipkastog gornjeg dijela. Kontroverzna pjevačica Lily Allen odlučila se pak za poluprozirnu dugačku crnu haljinu s cvjetnim detaljima, dok je televizijska voditeljica Maya Jama odjenula elegantnu haljinu bež boje s detaljima od tila.

Manekenka Abbey Clancy na dodjelu je došla u visokoj trudnoći, a svojim je odabirom haljine postigla ravnotežu između glamura i seksepila. Televizijska voditeljica Caroline Flack odlučila se za klasičnu malu crnu haljinu, dok se pjevačica Louise Redknapp odlučila za retro malu crnu haljinu s izraženim ramenima. Manekenka Kelly Brook odigrala je na sigurno te je u uskoj haljini s dekolteom istaknula svoje fizičke atribute.

Američka pjevačica Madison Beer i reality zvijezda Montana Brown odlučile su za provokativna prozirna izdanja koja su vrlo malo ostavljala mašti.

Bilo je tu i neobičnih izdanja. Član grupe Years & Years Olly Alexander obuo je cipele na petu sa šljokicama te se ogrnuo plaštem, dok je dizajner i umjetnik Daniel Lismore odjenuo nešto što se može smatrati u najmanju ruku umjetničkom instalacijom kakve se ne bi posramio ni majstor nadrealizma Alejandro Jodorowsky.

Izbor najboljih izdanja s crvenog tepiha pogledajte u fotogaleriji:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:24