SAMO PRIRODNO

FOTO: NA CRVENOM TEPIHU IZGLEDAJU BESPRIJEKORNO, ALI NA OVIM FOTOGRAFIJAMA TEŠKO ĆETE IH PREPOZNATI Poznate zvijezde snimili bez trunke šminke

 
 Profimedia, INSTAR Images, SIPA USA

Slavne ljepotice rijetko se mogu vidjeti u ležernom izdanju bez šminke obzirom da su im čak i privatni profili na društvenim mrežama puni reklama zbog kojih moraju svoj imidž održavati besprijekornim. No, upravo u tim izdanjima vrlo često oduševe svojom prirodnošću i ljepotom.

Neke od njih, poput Melanie Griffith, koja je i sama priznala da joj je previše estetskih zahvata itekako ostavilo traga na licu, doista ne izlaze bez dovoljno dodatka, pa bile to i predimenzionirane sunčane naočale.

S druge strane, brojne zvijezde povremeno na društvenim mrežama objave fotografije bez šminke ukazujući tako na nerealnu sliku koju pružaju ne samo magazini, već danas i privatni računi preko kojih se zvijezde promoviraju.

Photoshop čini čuda, a u našoj galeriji pogledajte kako Sofia Vergara, Katie Holmes, Bar Refaeli, Kendall Jenner, Amanda Seyfried, Catherine Zeta Jones i druge ljepotice izgledaju daleko od svjetla pozornice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:30