TIHI PREDMET ŽUDNJE

OVAJ KOMAD ODJEĆE JE TOLIKO POPULARAN DA ZA NJEGA POSTOJE LISTE ČEKANJA Košta 100 eura, a modni znalci kažu da u njemu nikad nećete biti dosadni

 

Jeste li ikad toliko željeli neki odjevni predmet da ste se upisali na listu čekanja? Kod nas je, doduše, više uobičajeno da liste čekanja imamo za magnetnu rezonancu ili ultrazvuk, ali evo, vani, u bijelom svijetu ljudi se upisuju na liste čekanja za - pulover.

Kako piše britanski Independent, za vestu francuskog modnog brenda Sezane, pod imenom Barry, trenutačno postoji lista čekanja od čak 30.000 ljudi. Već je bilo pomame za luksuznim komadima, kao što je Birkin torbica, ili kakvim limitiranim komadom skupe kozmetike, ali modni znalci kažu kako ne pamte da je pulover ikad privukao toliko pozornosti. Kakva bi to trebala biti jedna vesta da je žele tisuće žena? Pretpostavljamo da je moraju krasiti epiteti poput luksuzna, udobna, mekana i podatna, najbolja na svijetu…

U svakom slučaju, ovaj popularni je u redovnoj prodaji po cijeni od 90 funti (102 eura). U rujnu ove godine prvi put se našao u trgovinama brenda, no već je nekoliko puta rasprodan.

Otkud ta džemper-manija? Na Sezaneovim stranicama kažu da u Barryjevu džemperu nikad nećete biti dosadni jer dolazi u nekoliko boja, i može se nositi na više načina, što su vjerno na Instagram profilima pokazale brojne modne utjecajnice. Pulover u trgovine ponovno stiže 13. prosinca pa postavite alarme ako želite staviti ruke na ovaj, trenutačno najpopularniji komad odjeće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:52