NA NARUDŽBU SE ČEKA

RASPRODANA HALJINA U KOJOJ JE PREDSJEDNICA ZASJENILA PRVU DAMU AMERIKE Svi su poludjeli za haljinom koju je nosila Kolinda Grabar-Kitarović

 
 Andrea Hanks / Official White House

Baš kao što je u Engleskoj već postalo uobičajeno da se haljine koje odjenu Kate Middleton ili Meghan Markle rasprodaju u trenu, posebno ako se radi o markama ulične mode poput Zare koje su prilično dostupne građanima, slična se stvar sad događa u Hrvatskoj.

Haljina na preklop brenda Duchess Snježane Mehun, u kojoj se predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović susrela s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom te njegovom suprugom Melanijom u SAD-u, postala je totalni hit i u tjedan dana je rasprodana.

Kako stoji na stranici Bazzar.hr, preko koje se prodaje po cijeni od 1374,99 kn, trenutno je rasprodana i dostupna je isključivo po narudžbi, a isporuka se očekuje kroz 30 dana.

Screenshot / Bazzar.hr

Odličnoj prodaji zasigurno je doprinijela činjenica što su mnogi na društvenim mrežama komentirali da je Grabar-Kitarović odabirom zasjenila i Melaniju Trump, bivšu manekenku koja se smatra jednom od najbolje odjevenih žena svijeta.

- Sretni smo i ponosni što je hrvatska predsjednica @predsjednicarh za ovu prigodu na trenutno najrelevantnijem mjestu na svijetu odabrala našu haljinu i tako stala uz najmoćnijeg političara svijeta @realdonaldtrump i @flotus koja slovi za najbolje odjevenu prvu damu - napisala je Mehun tada na Instagramu, a za tportal je rekla:

- Mobitel mi gori od sinoć, hiperventilirat ću. Što bih drugo bila nego presretna, kad sam predsjednicu ugledala kako stoji u mojoj kreaciji pored Donalda i Melanije Trump i pritom izgleda bolje od nje. Ushićena sam i ponosna što je odabrala baš tu haljinu za modni dvoboj s najbolje odjevenom ženom svijeta.

Osim predsjednice haljinu naziva ‘Katarina’ nosila je i sama Mehun, kao i Antea Kodžoman, pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić, novinarka i urednica Tončica Čeljuska, novinarka Slobodne Dalmacije Lenka Gospodnetić i druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:05