DOMAĆE ZVIJEZDE NA OKUPU

FOTO: MODNI BREND KOJI RADO NOSI I HRVATSKA PREDSJEDNICA PREDSTAVIO NOVE MODELE 'Kao i uvijek, poigrali smo se redizajnom krojeva i izradom novih'

 
 PROMO

Duchess in the Palace naziv je modnog spektakla koji je Duchess tim u srijedu navečer priredio u palači Dverce, rezidencijalnoj palači Grada Zagreba, a ondje su ujedno i podržali Udrugu P.I.N.K. life te obilježili "ružičasti mjesec" posvećen osvješćivanju borbe protiv raka dojke.

Poznati gosti na tajnu lokaciju stigli su u old timerima, a u palači su, između ostaloga, uživali u opernim arijama operne dive Anotenele Mališ.

Modeli Tihane Harapin Zalepugin predstavili su novu kolekciju ovog popularnog brenda koji u zadnje vrijeme nose brojne poznate Hrvatice - predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska, ali i Ecija Ivušić, Nives Celzijus, Paola Valić Bekić, Kim Verson, Minea, Ivana Šundov...

Modni dizajner Antun Tin Brišar i Snježana Mehun o samoj kolekciji kažu:

- Kao i uvijek, poigrali smo se redizajnom krojeva i izradom novih. Veliku pozornost posvetili smo odabiru tekstura materijala i bojama. Ovaj put izostavili smo razne uzorke pa se tako u novoj kolekciji može vidjeti samo pepita uzorak u nekoliko varijacija i u umjerenoj količini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:45