TREND REPORT

MODNI TRENDOVI KOJI SE VRAĆAJU NA VELIKA VRATA Slobodno izađite u spavaćici, nose se i volani, a žive boje i pruge su neizostavne

Volani, povratak devedesetih, haljine koje izgledaju kao negliže, gola ramena, ruksaci, tijare, lanci, različiti grafički uzorci, žive boje... To su ukratko novi trendovi za proljeće i ljeto ove godine, koje su poznata svjetska dizajnerska imena predstavila na modnim pistama.

Sve tanje haljine

Najprije svakako nabavite haljinu koja lako klizi s tijela i podsjeća na donje rublje. Ona se vraća na velika vrata i tanja je nego ikad. Obrubljena čipkom kod modne kuće Celine, u satenu ili prozirnom šifonu kod Yves Saint-Laurenta ili kao dio slojevite kombinacije kad se nosi iznad finog pletiva kod Puccija. Donje rublje kao dnevna odjeća osnovni je koncept za proljeće i ljeto i vrlo je provokativno. Victoria Beckham, Celine i Stella McCartney oživljavaju omiljene modne uzorke u jednostavnim prozračnim siluetama. Osim toga, neka vašu garderobu svakako ove tople sezone obilježe žive boje. Koliko sudara duginih boja može dizajner ugraditi u jednu kombinaciju? To je bio izazov za Christophera Kanea, Guccija, Balmain i Dries Van Notena. Osim toga, volani su postali ključni detalj u sezonskim trendovima, kao i prugice. Što ih je više i u što više različitih smjerova, to bolje.

Duge naušnice

Materijali visokog sjaja uvijek su popularni tijekom proljeća i ljeta, a tijara, pak, više nije namijenjena samo princezama. Yves Saint-Laurent i Miu Miu svoje su kombinacije obogatili upravo svjetlucavim krunama, a predviđa se da će upravo tijara biti glavni modni dodatak na sljedećim festivalima i obilježiti festivalsku sezonu. Želite li biti urbana princeza, obavezno nabavite svoj primjerak. U modi su i duge naušnice, po mogućnosti različite i nesparene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:55