HELEN DORON ENGLISH

ŠKOLA STRANOG JEZIKA POTIČE DJECU DA OSLOBODE SVOJE UNUTARNJE JUNAKINJE I JUNAKE Mladi će uz projekt Young Heroes učiti o životnim vrijednostima

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.03.2017. u 11:57

Helen Doron English škole engleskog jezika za djecu uče djecu kako komunicirati na engleskom jeziku. Ali uz pomoć projekta Young Heroes žele potaknuti djecu da oslobode svoje unutarnje junakinje i junake i spoznaju koliko su uistinu moćni i naučiti ih važnim životnim vrijednostima kao što su pažnja i briga o drugim ljudima, njihovoj zajednici i svijetu koji ih okružuje, kako bi postali bolji građani svijeta.

U svrhu toga tijekom travnja će djeca diljem Hrvatske sudjelovati u nizu akcija. U Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici planirano je uređenje dječjih igrališta, prikupljanje knjiga i slikovnica za potrebe gradskih knjižnica i bolnica, djeca educiraju drugu djecu o pravilnom ponašanju sa životinjama, prikupljanje donacija za Kuću ljubavi (smještaj majki i beba bez odgovarajuće skrbi).

 

U Zadru će prodajom narukvica priklupljati sredstva za Udrugu za Down sindrom Zadarske županije. U Dubrovniku i Metkoviću pomažu napuštenim životinjama u Skloništu za životinje na Žarkovici, a na Cresu, Lošinju, Osijeku i Slavonskom Brodu pomagat će azilima za životinje. U Rijeci će se baviti uređenjem parkova, a u Splitu čišćenjem Marjana.

U Vinkovcima je u planu prodajna izložba za Udrugu Bubamara i njhov projekt Buba Bar, dok će u Bjelovaru, Koprivnici i Varaždinu izrađivati mobilne knjižnica u suradnji s Udrugom za odrasle osobe s mentalnom retardacijom. Za Samobor je rezerviran projekt Pen pals u suradnji s Domom za starije osobe.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo