IVANA DOMIĆ

Optužena za malverzacije pazi na stil

 Nikša Stipaničev/CROPIX

Bivša predsjednica Općinskog suda na Braču Ivana Domić pojavila se jučer na Županijskom sudu u Šibeniku opet dotjerana od glave do pete.

U sivom vunenom kaputu zanimljiva kroja, sivim hlačama, crnim cipelama na petu i sunčanim naočalama izgledala je kao da ide na premijeru nekog filma, a ne na suđenje. Optužena je da je zloupotrijebila položaj i ovlasti, pri čemu je sa suučesnicima osumnjičena da su tužbama na utvrđivanje prava vlasništva Bračanima oteli zemljišta vrijedna oko 75 milijuna kuna. S ostalih 12 optuženih izjasnila se da je nevina. Do sada je svaki put na sud došla vrlo atraktivno odjevena pa su fotoreporteri mogli steći dojam da je riječ o nekoj zvijezdi.

Tako se 2. travnja 2008. godine pojavila u žarkocrvenom kompletiću, crnim cipelama s visokom petom i - neizostavnim sunčanim naočalama. Potom je 26. svibnja imala smeđi sako i hlače, dan kasnije sivu kombinaciju, a u ruci bočicu Jane. Početkom lipnja ove godine dala si je oduška i odjenula crvenu suknju i sako s bijelim ružama i bijelim cipelama. Pritom je njezina smeđa kosa s pramenovima boje karamela uvijek besprijekorno ispeglana. U međuvremenu se Ivana Domić preselila u Zagreb gdje radi u tvrtki Fenomen Plitvice. Kako je tijekom utvrđivanja identiteta otkrila sutkinji, plaća joj je 16 tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:32