DOBRO DJELO

OVA FOTOGRAFIJA IZGLADNJELOG DJETETA RASPLAKALA JE SVIJET, ALI ON DANAS NE IZGLEDA TAKO... 'Svaki njegov udisaj bio je borba'

 Anja Ringgren Lovén/Facebook

Anja Ringgren Lovén, Dankinja koja godinama pomaže djeci u Nigeriji, u siječnju je na svojem Facebook profilu objavila fotografiju dječaka koja je šokirala ljude diljem svijeta. Ringgren Lovén je u četvrtak ponovno objavila fotografiju istog dječaka, no, ovaj puta je reakcija bila puno drukčija.

Na fotografiji koju je objavila krajem siječnja moglo se vidjeti dvogodišnji dječačić, ostavljen na ulici da umre jer je njegova obitelj sumnjala da je vještica. Dječačić je u trenutku kada je fotografija snimljena bio u jako lošem stanju i prekriven crvima. Pravo je čudo što je uopće bio živ.









Ringgren Lovén ga je nahranila, a poslije mu je uz pomoć međunarodne zajednice omogućila potrebnu zdravstvenu njegu. Anja je u četvrtak na svojem Facebook profilu objavila fotografiju dječačića kojeg je nazvala Hope ('Nada'). Hope je danas puno bolje, a dobio je i nekoliko kilograma.





The day I carried this sweet little boy in my arms for the very first time I was so sure he would not survive. Every...

Posted by Anja Ringgren Lovén on Wednesday, March 16, 2016




'Kada sam ga prvi put uzela u naručje, mislila sam da neće preživjeti. Svaki njegov udisaj bio je borba, a nisam htjela da umre bez imena i dostojanstva, pa sam mu dala ime Hope', napisala je Ringgren Lovén na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 18:58