SMRT U OLUJI

POZNATI PJEVAČ NAKON OSAM DANA POTRAGE PRONAĐEN MRTAV Usred najvećeg nevremena otišao s prijateljem u lov na patke...

 Foto: Twitter/CraigStrickland

Tijelo country pjevača Craiga Stricklanda pronađeno je nakon osam dana potrage.

Podsjećamo, frontman banda Backroad Anthem tijekom najveće oluje odlučio je s prijateljem Chaseom Morlandom poći u lov na patke na jezero Kay County. Kako je Oklahomu zahvatilo najveće nevrijeme posljednjih godina, pretpostavlja se da se čamac s dvojicom prijatelja prevrnuo te su tako nastradali.

Chaseovo tijelo pronađeno je već idući dan, a Craigovo tek nakon osam dana. S njima je bio i Craigov pas Sam koji je pronađen uz Chaseovo beživotno tijelo.

29-godišnji Craig je bio oženjen bivšom Miss Arkansasa, Helen, koja je tijekom potrage na Twitteru poticala sve Craigove prijatelje i obožavatelje da ne prestaju moliti za njegov spas.

Nakon vijesti o njegovoj smrti, na Twitteru je objavila sljedeću potresnu poruku:

'Craig je danas pronađen. Napokon možemo odahnuti znajući da je u domu svog nebeskog oca. U noći nesreće borio se da se spasi iz ledene vode, no hipotermija je učinila svoje. U posljednjim trenucima nije osjećao bol već je njegova smrt izgledala kao da tone u san. Kad su ga pronašli ležao je u obliku križa gledajući prema Ocu. Hvala svima koji su molili za njega u ovim teškim trenucima. Nema spokojnijeg načina da ode u ruke svog nebeskog Oca i sigurna sam da su vaše molitve omogućila da se to dogodi. Znam da je ugledao Isusa u trenutku kad je legao i da je s Njim ruku pod ruku otišao u bolji Vječni život. Volim te sa svim svojim srcem Craig Michael.'

Inače, večer prije nego su otišli u lov, Chase je na Twitteru ostavio jezivu poruku koja kao da je nagovještavala njihovu smrt:

'U slučaju da se ne vratimo, idemo ravno kroz oluju Goliath u lov na patke u Oklahomu', napisao je.

Craig i Chase su inače bili pasionirani lovci i na društvenim mrežama su se često hvalili slikama ubijenih životinja i kolekcijom oružja.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:40