HNK ZAGREB

PREDSTAVLJEN ČASOPIS TIME OUT ZAGREB 2019 Ovaj vodič donosi najbolje od kulture, zabave, gastronomije i zdravstvenog turizma koje Zagreb pruža

 PR
 

U Hrvatskom narodnom kazalištu održana je svečana promocija novog zagrebačkog izdanja Time Out Zagreb 2019 magazina. Ovaj ultimativan turistički vodič, koji je izdan u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, donosi najbolje od kulture, zabave, gastronomije i zdravstvenog turizma koje Zagreb pruža. Na promociji su, između ostalih, sudjelovali i direktorica TZ grada Zagreba Martina Bienenfeld, glavni urednik Time Out Croatia Justin McDonnell i direktor Poliklinike Bagatin Ognjen Bagatin.

Time Out Croatia predstavlja ono najbolje od destinacije i raznolike ponude u čak 315 gradova i 58 zemalja, a ovoj se listi sada pridružio i Time Out Zagreb. Novo zagrebačko izdanje magazina na čak 208 kolor stranica predstavlja glavni grad Hrvatske u svim najboljim aspektima. Isto tako Time Out Zagreb promovira brojne mogućnosti koje Zagreb nudi stranim i domaćim urbanim istraživačima, željnih raznolikih kulturnih, zabavnih, enoloških i gurmanskih iskustava.

pr

„Najnovije izdanje Time Out Zagreb 2019 donosi pažljivo odabrane fotografije i tekstove koji su kreirani za turiste, ali i same Zagrepčane, kako bi upoznali svaki kutak ovog predivnog grada u kojem i sam živim. Nadam se da ćete uživati u čitanju zagrebačkog izdanja baš kao što i mi uživali u njegovoj izradi.“, rekao je Justin McDonnell, glavni urednik Time Out Croatia.

PR
Glavni urednik Time Out Croatia Justin McDonnell

Martina Bienenfeld, direktorica TZ grada Zagreba, ovu je priliku iskoristila za predstavljanje priče o uspjehu Zagreba kao turističke destinacije i zahvalu svim kolegama i suradnicima koji su sudjelovali u izradi ove sjajne turističke priče. „Sve što se događa u Zagrebu zaslužuje biti dio ovog magazina. Najbolji dio svakako je taj što ga pišu novinari na temelju stvarnih iskustava, koja omogućuju da glavni grad Hrvatske 365 dana u godini ima svoju turističku priču.“, izjavila je Bienenfeld, dodavši kako se već iduće godine nada većem broju zagrebačkih izdanja.

PR
Direktorica TZ Grada Zagreba Martina Bienenfeld

U sklopu novog Time Out Zagreba nalazi se i poseban, integrirani prilog o zdravstvenom turizmu u Zagrebu kao iznimno važnom i konstitutivnom dijelu rastuće turističke ponude u metropoli. U prilogu su objavljeni detalji o vrhunskim klinikama, osobnostima, suvremenoj medicini u Zagrebu i okolici, kao i mnoštvo informacija o cjelokupnoj usluzi najboljih privatnih ustanova koja je zanimljivija sve većem broju stranih turista.

Govoreći o raznolikoj turističkoj ponudi direktor Poliklinike Bagatin Ognjen Bagatin istaknuo je kako Zagreb i Hrvatska mogu i zaslužuju biti top destinacija zdravstvenog turizma u Europi. Također, naglasio je da kvalitetnom komunikacijom možemo privući turiste, edukacijske centre i potencijalne ulagače, pri čemu su najvažniji zajedništvo i sinergija snaga iz društvenog, hotelskog, kulturnog i zdravstvenog segmenta.

PR
Direktor Poliklinike Bagatin Ognjen Bagatin

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:34