StoryEditor
KRASNA ATMOSFERA

SPEKTAKL U LOPARU Kostimirane glazbene i plesne skupine zabavljale tisuće posjetitelja do kasnih noćnih sati na osmom Samba Paradise Festivalu

 
 Petar Lupić

Desetak kostimiranih plesnih i glazbenih skupina zabavljalo je tisuće posjetitelja do kasnih noćnih sati na osmom Samba Paradise Festivalu. Manifestacija koja je u Loparu postala već tradicionalna, okupila je vrsne plesače poznate brazilske sambe iz cijelog svijeta, capoeiriste, plesače s vatrom, maskote i brojne druge zabavljače koji su gostima priuštili pravi brazilski, zabavno-scenski spektakl.

Samba Paradise Festival prvi puta je održan 2012. godine, a ove je godine privukao plesačice i plesače iz Brazila, Ukrajine, Rusije, Mađarske, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Petar Lupić
 

"Očekivanja su nam se ostvarila, čak i više od toga. Vrijeme nas je poslužilo, realizirali smo sve što smo zamislili, a komentari gostiju i domaćih su izvrsni što me čini iznimno ponosnim. Ovo je najbrojniji festival do sada, i po broju sudionika u programu i po broju posjetitelja što nam je pokazatelj da ovaj festival ima budućnost. Pružili smo turistima iz raznih zemalja doživljaj kakav se ne može svugdje vidjeti. Rajska plaža, divni ljudi i strastveni zaljubljenici u latino ritmove, gastronomska ponuda i podrška sponzora i zajednice – sve je to dio ovog Samba Paradise Festivala i sve je to funkcioniralo na najvišem nivou", istaknuo je Marin Mušćo, direktor Turističke zajednice općine Lopar.

Petar Lupić
 

Vrući latino ritmovi i stotine kostimiranih plesača i glazbenika festival je otvorilo u povorci loparskim šetalištem. Latino zabava nastavila se na pozornici na plaži sa službenim programom i scenskim koreografijama do kasnih noćnih sati.

Petar Lupić
 

"Velika mi je čast i zadovoljstvo sudjelovati na ovakvom festivalu. Neopisiv je osjećaj kada osjetite samo dio te lude atmosfere, a još je bolji kada sudjelujete u stvaranju iste. Volim ovu plažu, Lopar,  cijeli otok Rab. Već dugo dolazim ovdje i mogu sa sigurnošću reći da je ovo jedan od najboljih Samba festivala na kojem sam sudjelovala. Definitivno dolazim i sljedeće godine", rekla je Polina Mytko, plesačica iz Rusije.

Petar Lupić
 

Za kompletan doživljaj pobrinuli su se i ugostitelji iz tvrtke Imperial Riviera d.d. koji su raznolikom i zanimljivom ponudom  gostima omogućili da uživaju u pravim okusima Brazila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2020 22:34