PRVI NA OTOKU

U lošinjskoj uvali Čikat otvoren jedini otočki japanski restoran u Hrvatskoj

 Promo
 
 

Službeni početak ljeta na otoku Lošinju obilježen je otvorenjem novog japanskog restorana u hotelu Bellevue, jedinog restorana s japanskom kuhinjom na hrvatskim otocima.

U nedjelju, 24. lipnja, u restoranu Matsunoki je organizirana gala večera na kojoj je predstavljen menu sastavljen od japanskih delicija, poput sashimija od lososa, nigiri sushija i gyoze – japanske tjestenine punjene mesom crne slavonske svinje.

Menu Matsunokija kreirao je glavni chef restorana Saša Pribičević zajedno sa svojim timom, a velik naglasak stavljen je upravo na spoj lokalnih namirnica i začinskog bilja.

Promo

Večer uoči otvorenja gosti Matsunokija uživali su na preopening partyju, dok su na Masterclassu prije gala večere kušali i sake vina. Uz jela che...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 18:54