NAUTIČKA PATROLA

VIDEO: NAŠI REPORTERI NA NAJVIŠEM VRHU OTOKA ŽUT Užareno sunce spremalo se za počinak, ali zalazak sunca nije bio jedina atrakcija...

 Screenshot
 

Nautička patrola Jutarnjeg lista odlučila je zamijeniti more kopnom pa se popela na najviši vrh otoka Žut pokraj Kornata. Tamo nisu bili sami. Tridesetak nautičara udobno se smjestilo među stotinama godinama starim kamenjem i uperilo pogled prema jugu gdje se užareno sunce spremalo za počinak. Zalazak sunca nije bio jedina atrakcija. Na dalekom moru vidi se otok Katina i Sit, kao i prekrasni otoci Kornata. Sve to su naši reporteri snimili s mobitelom Huawei P20 Pro te s nastavkom Huawei 360 panoramic camera CV60 zahvaljujući kojoj možete u dolje priloženom videozapisu pomicati pogled kako Vas je volja.

Unatoč velikoj udaljenost i od kontinenta, zahvaljujući Vipnetu Nautička patrola ima izvrstan signal gdje god se zatekne i bez obzira na vremenske okolnosti. Spajali su se online usred oluja, na pol kanala, ali i na vrhu otoka Žuta za vrijeme prekrasnog zalaska sunca. Naime, od početka 2017. godine, Vipnet je značajno unaprijedio geografsku LTE pokrivenost u sklopu priprema za ljetnu sezonu, pri čemu je 60 posto lokacija na 300 Mbit/s, a 15 posto turistički najopterećenijih lokacija je na 750Mbit/s.

Nakon ACI marine Žut Nautička patrola se vraća na kopno. Prvo odlazi u Marinu Kornati u Biogradu na Moru, nakon čega odlazi u najveću marinu u Hrvatskoj – D-Marin Dalmacija u Sukošanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:04