ŠOKIRAT ĆE VAS REZULTATI

ISTINA KOJU ZASIGURNO NISTE ZNALI O NAJUOBIČAJENIJOJ POZI U SEKSU Rezultati istraživanja pokazuju da je zapravo među najopasnijima, i to za muškarce

 Pixabay

Rezultati novog istraživanja koje je objavio 'Journal of Impotence' pokazuju da je misionarska poza druga najopasnija poza u seksu, i to za muškarce. Pokazalo se, naime, da se u toj "sasvim bezopasnoj" pozi vrlo lako mogu dogoditi frakture penisa. Riječ je prijelomu penisa što doktori objašnjavaju kao pucanje membrane nabreklih kavernoznih tijela penisa. Ozljeda se tretira kao hitan urološki problem.

Osim što se 25 posto takvih slučajeva dogodio u misionarskoj pozi, i to češće dok je muškarac iznad žene, na prvom mjestu je "doggy style" (44 posto). Ma trećem mjestu (10 posto prijeloma penisa) žena je bila na muškarcu.

Istraživanje je provedeno na 90 heteroseksualnih parova kod kojih je kod muškarca došlo do prijeloma penisa, a sasvim jednostavno su ih, među ostalim, ispitivali kako se to dogodilo. Ranija slična istraživanja govorila su da je najopasnija poza za muško spolovilo ona kad je žena na muškarcu, no to samo potvrđuje da su gore navedene poze za sada najrizičnije.

Znanstvenici smatraju da je misionarska poza tako opasna jer muškarac vjerojatno, na vrhuncu uzbuđenja, malo pretjera i zanese se, pa ako izvadi penis na trenutak da bi ga gurnuo jače, može fulati i zapravo ga - slomiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:25