PIŠE MILANA VUKOVIĆ RUNJIĆ

SEKSOPOLIS 'Zovem se Christina Estrada i od bivšeg tražim 250 milijuna dolara!'

 Berislava Picek / CROPIX / CROPIX
Bivša Pirellijeva djevojka očito nije čula za one nelagodne priče o ljudima koji gladuju ili pokušavaju preživjeti s prihodom od nekoliko dolara mjesečno. Ako i zna za njih, smatra da se događaju negdje daleko

“… od te svote treba mi milijun i pol godišnje za odjeću. Samo za bunde treba mi pedeset i pet tisuća dolara, stotinu i pedeset tisuća za haljine i dvadeset i osam tisuća dolara za cipele. O drugome da ne govorim. Uz to, tražim da mi bivši suprug daruje prsten s dragim kamenom vrijedan deset milijuna dolara. Treba mi sedamdeset milijuna dolara za stan u Londonu, plus devet milijuna za uređenje. Ne želim dijeliti kat s poslugom. Treba mi šest milijuna dolara za ladanjsku kuću i pola milijuna dolara za poslugu. Dobro će mi doći šesto tisuća dolara za unajmljivanje jahte dva tjedna svakog ljeta, a šest tisuća za napojnice posadi. Treba mi tristo tisuća dolara za vikende u predsjedničkom apartmanu u pariškom Ritzu i devedeset tisuća dolara za moju pratilju. Sto tisuća dolara za neko kraće putovanje na jug Francuske. Od sitnijih stvari, treba mi sto tisuća dolara za torbe, kofere, mobitele, kreme i sunčane naočale. Treba mi četrdeset tisuća dolara za karte za Wimbledon, trinaest tisuća za godišnji bal kod Eltona Johna. Na takav sam život navikla. S njim želim nastaviti”, izjavila je nekidan nekadašnja Pirellijeva djevojka na sudu u Londonu nakon trinaest godina braka s poslovnim čovjekom Walidom Juffalijem.

Bivši joj je ponudio svega pedeset milijuna dolara pa se manekenka uvrijedila. Razvod se već odigrao u Saudijskoj Arabiji, a na sudu u Londonu bivša manekenka od arapskog milijardera koji ju je nekoć volio traži “financijsko poravnavanje”. Jer ona i njezina kći ozbiljno se plaše siromaštva! Arapski zlikovac zamijenio ju je dvaput mlađom TV voditeljicom i sada trune u švicarskoj klinici, navodno ozbiljno bolestan. I neka mu. Jer bio je tako zao da je dokinuo broj posluge u njihovu dvorcu nedaleko od Windsora. Čemu se razmetati, rekao je, s toliko sobarica i batlera.

CANNES, FRANCE - MAY 18:  Christina Estrada Juffali attends Cinema For Peace during the 64th Annual Cannes Film Festival on May 18, 2011 in Cannes, France.  (Photo by Ian Gavan/Getty Images)
Getty Images
Christina Estrada Juffali

Christina Estrada, čije me ime bez nekog posebnog razloga podsjeća na “Joca Amsterdam”, kaže da svojim slučajem želi skrenuti pozornost medija na sve nepravedno napuštene supruge, koje milijarderi otpravljaju sa šakom kikirikija. Već i to što je prevalila pedesetu prilično je rastužuje, a kakav je tek osjećaj biti u nekim godinama s ozbiljnim financijskim problemima?! I dok su na Instagramu prilično popularne sličice “zlatne mladeži”, djece svjetskih bogataša koji voze Ferrarije, kupaju se u šampanjcu, razmeću svojim jahtama i aviončićima, u mnogo je težoj poziciji bivša supruga kojoj bi cijeli taj dragocjeni “lifestyle” mogao izmaknuti pod prstima.

“Dabogda imao, pa nemao!” kaže narodna poslovica koja zbilja vrijedi za jadnu Christinu.

Ona očito nije čula za one nelagodne priče o ljudima koji gladuju ili pokušavaju preživjeti s prihodom od nekoliko dolara mjesečno. Ako i zna za njih, smatra da se događaju negdje daleko, možda među onim tornjevima koji su nedavno otkriveni na Mjesecu. Koliko god joj je život luksuzan, kaže da je “težak i pun odgovornosti”. Navodno ju je odvjetnik bivšeg supruga zapitao je li svjesna da je pedeset i pet pari cipela i čizmica godišnje “prilično mnogo obuće za jako puno novca”. “Nije točno”, odgovorila je Estrada. “To je samo standard na koji sam navikla!” Život je nezamisliv bez trideset i pet ručnih satova (to smo već otkrili kod Ive Sanadera) “jer treba ih uspješno kombinirati s odjećom!”

Karte za operne premijere svega su šesnaest tisuća dolara godišnje, a na upit odvjetnika koju operu najviše voli, Estrada je kao iz topa odgovorila “Orašara!” Juffalijevi odvjetnici smatraju da Christina “pretjeruje, preuveličava i potražuje preko svake mjere”. Njezini pak da je Juffali, koji je težak milijarde dolara, ponizio i uvrijedio bivšu suprugu ne prihvaćajući njezin zahtjev za pukih dvjesto i pedeset milijuna. Ne pobijedi li Christina na sudu, njoj i kćeri prijete teški dani u pučkoj kuhinji. A nama svima popularni stih: “Money cant’t buy it, baybe…”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:10