Koliko god obožavali češnjak, rijetko tko uživa u mirisu koji ostavlja na prstima nakon guljenja i rezuckanja. Već odavno postoje drobilice za češnjak koje možete koristiti ako ga ne volite sitniti nožem, no kontakt prilikom čišćenja nismo mogli izbjeći.
Trik koji je demonstriran u videu doista nije kompliciran, ne zahtijeva neke posebne aparate niti sposobnosti, a nije ni nov, premda uvijek ima onih koji za njega još nisu čuli.
Sve što će vam trebati je glavica češnjaka i staklena teglica s poklopcem. Cijelu glavicu samo ubacite unutra i protresite. Nakon desetak sekundi otpast će gornji, čvrsti dio koji možete izvaditi da ne smeta, a vi nastavite tresti teglicu. Brzo ćete primijetiti da je sva kora otpala.
Ako nemate teglicu pri ruci, možete iskoristiti dvije metal...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....