REVIJA NA TRAVI

Superkratko i s volančićima modni je must tenisačica u Wimbledonu

Tenisačice iz svih zemalja svijeta prate isti trend
 AFP

Prva dva dana ovogodišnjeg grand slam turnira Wimbledon koji se održava od 21. lipnja do 4. srpnja publika je, osim tenisa, imala i predobar dobar pogled na stražnjice i međunožje natjecateljica. Tradicionalno kratke teniske suknjice, čini se, postaju još kraće.

Kao iz ‘Labuđeg jezera’

Osim uvijek provokativne Venus Williams koja je odabrala haljinicu u maniri srpske tenisačice Jelene Janković, dakle s volanima, s time da je Venusina zbog specifičnog izreza dekoltea podsjećala na baletnu haljinicu iz Labuđeg jezera, i ostale su ovaj put odlučile pokazati više nego obično. Tu su, primjerice, i Kineskinja Jie Zheng, Francuskinja Marion Bartoli, Talijanka Maria Elena Camerin, Čehinja Andrea Hlavackova ili mnogo poznatije tenisačice poput Belgijanke Justine Henin i Ruskinje Svjetlane Kuznjecove te naša Karolina Šprem koja je također odabrala “baletnu” sportsku haljinicu.

Nije odoljela niti Kim

Sve te tenisačice, osim Venus, na nedavnim natjecanjima imale su ipak nešto dulje haljinice. No, nije samo jako sunce u Engleskoj zaslužno za nikad prije toliko kratke suknjice tenisačica, prije je riječ o - trendu. Ranije ovaj mjesec začuđujuće kratku potpuno sportsku i usku haljinicu odjenula je i prošlogodišnja osvajačica Grand Slama u SAD-u Belgijanka Kim Clijsters, koja je dobila titulu i druge mame u povijesti koja je osvojila neki Grand Slam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:10