'NISAM ZNAO...'

ELON MUSK PRIZNAO DA JE BIO NA 'SEKS TULUMU' FACA IZ TEHNOLOGIJE 'Mislio sam da se radi o kostimiranoj zabavi. Nije bilo naznaka da će biti orgija'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.01.2018. u 18:53

FILE PHOTO: Tesla Chief Executive, Elon Musk enters the lobby of Trump Tower in Manhattan, New York, U.S., January 6, 2017. REUTERS/Shannon Stapleton/File Photo - RC1D8AB8C8C0
Shannon Stapleton / REUTERS

Elon Musk

Vlasnik Tesle Elon Musk priznao je da je jednom prilikom bio na 'seks partiju' Silicijske doline, no da je otišao oko 1 uvjeren da se cijelo vrijeme radilo o nekoj kostimiranoj zabavi.

Jedan od njegovih glasnogovornika potvrdio je ovo za Business Insider, i naglasio da je Musk zaista mislio da se radi o običnoj korporativnoj zabavi te da je eventualno fulao što se nije prikladno obukao.

Što je Musk onda tamo radio do jedan u noći, pitate se? Prema njegovom glasnogovorniku, isto što i inače - razgovarao je s ljudima o poslu i tehnologiji. Kad mu je bilo dosta, pokupio se kući, pa je očito propustio perverzije koje se događaju na tulumima koji su 'javna tajna' ovog tehnološkog središta.

"Elon je na spornom tulumu bio par sati, pričao s par poduzetnika i uopće nije znao o čemu se zapravo radi. Nije čak bilo ni znakova da će se nakon toga orgijati i drogirati", službena je izjava predstavnika Muskove kompanije.

Uskoro knjiga s detaljima s bizarnih tuluma

Podsjetimo, muška elita Silicijske doline poznata je po redovitom priređivanju ekstravagantnih seksualnih zabava s obiljem droge i žena, otkrili su upućeni sugovornici novinarki uglednog Bloomberga Emily Chang. Nakon dvije godine istraživanja, ona će uskoro objaviti knjigu koja se bavi upravo razotkrivanjem razuzdanog načina života tehnoloških moćnika.

Prema dijelovima knjige objavljenima u magazinu Vanity Fair, višednevne orgije u kojima sudjeluju high-tech poduzetnici i investitori javna su tajna tehnološke elite, iako većina izvan Silicijske doline o tome nema pojma.

Knjiga 'Brotopia: Breaking Up the Boys' Club of Silicon Valley' temelji se na svjedočenjima nekoliko desetaka osoba koje su, većinom anonimno, progovorile o stvarima koje su doživjele na tim zabavama. O tome smo detaljnije pisali na OVOJ poveznici.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo