GREYP BIKES

NOVI PROJEKT MATE RIMCA: Električni bicikl s kojim želi promijeniti svijet

Mate Rimac, osnivač Rimac Automobila, danas je otkrio ime njihovog novog projekta o kojem smo već pisali nedavno: Greyp Bikes!

Radi se o po Rimčevim riječima, najnaprednijim električnim biciklima/motociklima koje će predstaviti početkom rujna, piše Netokracija .

U ekskluzivnom razgovoru s Matom, Netokracija otkriva bitne informacije o novom projektu. Greyp Bikes između su bicikala i motocikala, a imat će niz zanimljivih mogućnosti, od paljenja temeljenom na vašem otisku prsta kojeg će prepoznavati, do dobrih performansi, konkretno brzini od 65 km/h te dometom od 30 do 120 kilomenara ovisno o načinu vožnje uz ukupno 12 kW snage.

Netokratima će sigurno najbitnije biti integracija s pametnim telefonima, a rade i na integraciji 3G povezanosti.

Za razliku od Rimčevog Concepta One, Greyp Bikes bit će proizvod za mnogo veće tržište. Bit će različitih modela, cjenovno dostupnih širokoj javnosti. Rimac za Netokraciju navodi kako se neće fokusirati sa svog automobila, jer su bicikle razvili uz samo 30 posto dodatnog razvoja tehnologija.

iPod tržišta električnih bicikala

Dapače, smatra kako će Greyp Bikes biti ono što je iPod bio tržištu MP3 playera, navodeći za tadašnje uređaje: ”Iako ih je bilo, bili su loši.” Greyp Bikes bi trebali dati bolje korisničko iskustvo te performanse uz prihvaljivu cijenu. Lajkajte Greyp Bikes na Facebooku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:15