ROVINJ - IT CENTAR SVIJETA

Pogledajte teme koje će vas okupirati na WinDays-ima

Poslovna produktivnost i kolaboracija

Vrijeme je novac i, nažalost, izgubljeno vrijeme ne može se kupiti. Ali se može uštedjeti povećanjem vlastite produktivnosti i produktivnosti vašega tima. Skraćivanje procesa pronalaska informacija i podataka, kolaboracija s timom te donošenje odluka na osnovi kvalitetnih poslovnih pokazatelja štedi naše dragocjeno vrijeme i omogućuje nam da brže i točnije reagiramo na tržišnu situaciju. U sklopu ove teme pokazat ćemo kako iskoristiti metode i alate poslovne inteligencije za upravljanje poslovnim rezultatom, kako smanjiti komunikacijske troškove, kako strukturirati i automatizirati poslovne procese te kako olakšati pronalazak informacija.

Microsoftovi proizvodi Office 2010, SharePoint 2010, Fast Search, Office Communication Server 2010 i Exchange 2010 upravo nam omogućuju ovakve scenarije, a kroz predavanja dobit ćete znanja i informacije koje su vam potrebne za implementaciju ovih proizvoda.

Podrška temeljnim poslovnim procesima

U današnje vrijeme žestoke tržišne konkurencije više nije dovoljno čekati kupca da dođe k nama. Potrebno je aktivno raditi na pridobijanju kupca i uvjeravanju da smo baš mi ti od kojih on želi kupiti proizvod ili uslugu klijenata. Nakon toga kupca je potrebno i zadržati održavajući i produbljujući odnose jer moderni kupac više ne oprašta pogreške u našim internim poslovnim procesima – da bismo to mogli moramo pratiti potrošačke navike i pravovremeno prepoznati očekivanja naših klijenata.

Ukoliko pogledamo poslovanje izvan konteksta vlastite organizacije postoji čitav niz dobavljača i korisnika s kojima izmjenjujemo proizvode i usluge i čije je aktivnosti potrebno pratiti i planirati. Istovremeno, potrebno je pažljivo kontrolirati interne troškove i cash-flow, optimirati robno poslovanje te osigurati usklađenost sa zakonskim i poreznim obvezama.

ERP i CRM srce su poslovanja svake tvrtke, a proizvodi iz obitelji Dynamics mogu nam pomoći da temelji naše tvrtke budu kvalitetni. U predavanjima ćemo proći sve aspekte od planiranja, implementacije i održavanja takvih rješenja.

Razvojne tehnologije i arhitekture

Zapanjujuća je brzina kojom se na tržištu pojavljuju nove tehnologije i novi modeli izrade i primjene aplikacija. Predavanja na ovu temu pomoći će vam da ostanete u toku s najnovijim trendovima kao što su bogate internetske aplikacije, aplikacije s podrškom za upravljanje dodirom, paralelno programiranje i cloud computing.

Tržište također danas zahtijeva sve kvalitetnija softverska rješenja u što kraćem vremenskom roku i zbog toga je bitno strukturirati i automatizirati razvojni proces te će se dosta predavanja baviti Visual Studiom 2010 i novostima koje donosi za arhitekte, programere, testere i razvojne timove.

IT-infrastruktura i upravljanje

Tvrtke koje su uspješne u širini primjene tehnologije za svoje poslovanje nužno završe sa znatnom količinom IT-sustava kojima treba upravljati. Često je loše upravljana infrastruktura izvor nepredviđenih troškova i problema u aplikativnom sloju.

Predavanja na ovu temu bavit će se dvama ključnim aspektima efikasnog upravljanja IT-om: procesnim i tehnološkim. Neki ključni pojmovi koji opisuju predavanja iz ove teme jesu: upravljanje IT-uslugama, sigurnost informacijskih sustava, smanjenje troškova, upravljanje infrastrukturom, virtualizacija...

Vertikalna rješenja

Tvrtke koje su uspješne u širini primjene tehnologije za svoje poslovanje nužno završe sa znatnom količinom IT-sustava kojima treba upravljati. Često je loše upravljana infrastruktura izvor nepredviđenih troškova i problema u aplikativnom sloju.

Svaka industrija zahtijeva specifična softverska rješenja, a izrada vertikalnih rješenja iziskuje dobro poznavanje poslovnih procesa u toj industriji. Bilo da radite u tijelima javne vlasti, financijskoj, proizvodnoj, prodajnoj ili telekom industriji, predavanja iz ovog područja pomoći će Vam da saznate kako Microsoft gleda na razvoj pojedinih segmenata te vidjeti primjere dobrih praksi koje vam mogu dati ideje kako unaprijediti vlastito poslovanje ili poslovanje vaših klijenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:16