OSMISLILA NETOKRACIJA

NAJVEĆA EUROPSKA STARTUP KONFERENCIJA U RIJECI Za sve ljubitelje startupova, programiranja i geekovskog načina života

Prvi govornici već su najavljeni, a sudeći prema listi, bit će to iznimno poučna i nezaboravna konferencija

RIJEKA - Rijeka će ubrzo postati domaćin najveće europske startup konferencije koju je za sve ljubitelje startupova, programiranja i geekovskog načina života specijalno osmislila Netokracija. Radi se o trodnevnom događaju Rock Paper Startup, koji će biti pravi Startup Spring Break, a održat će se od 17. do 19. srpnja u Kompleksu Rikard Benčić. Uz puno sunca i najljepše more na programu će biti izvrsna predavanja vrhunskih predavača koje ekipa Netokracije samo za ovu priliku dovodi u Rijeku. Vrhunske tvrtke iz regije, gosti iz ostatka Europe, ali i iz Amerike tri će dana zasigurno uživati u pripremljenom cool-geekovskom programu.

Prvi govornici već su najavljeni, a sudeći prema listi, bit će to iznimno poučna i nezaboravna konferencija. Sunce, more i velika količina startupova najbolja je formula za izvrstan uvod u vikend, kada se na istom mjestu održava festival kreativnosti „Republika“, partner RockPaperStartupa. Festival koji nudi svjetski susret kreativaca koji oblikuju budućnost suvremenog svijeta izvrstan je provod za vikend nakon Rock Paper Startupa.

Prvi dan Rock Paper Startupa, srijeda, 17. srpnja, rezerviran je za Mini Seedcamp Rijeka, natjecanje najboljih 20 early stage startupova u regiji, te za vrhunske radionice za startup entuzijaste koji će imati priliku razgovarati sa najboljim mentorima koje Europa nudi. Natjecanje Netokracija organizira u suradnji sa Seedcampom, prozvanim najboljim europskim startup akceleratorom od strane Techcruncha. Bit će to najbolja prilika za nove startupove koji će pitchati pred najboljim mentorima u regiji, a najbolji će biti izabrani za finaliste Seedcampa. Rok za prijavu otvoren je do 01. srpnja a sve što trebate napraviti je otići na https://angel.co/seedcamp-mini-seedcamp-rijeka-17-july/ i prijaviti se.

Sljedeća dva dana, u četvrtak, 18. i petak 19. srpnja počinje pravi rock doživljaj – RockPaperStartup, danju predavanja, razgovori i paneli a noću networking, koncerti i partijanje.

Generalni partner RockPaperStartupsa je telekom koji razumije da treba podržati tehnološke inovacije, Vipnet, a pokrovitelj najinovativniji grad u Hrvatskoj, Grad Rijeka. Kao službena domena nastupa itekako dobro nam poznat .Me! Službeni investicijski partner je upravo slovenski RSG Capital!

A tko su govornici s kojima ćete popiti pivu, upitati ih za savjet ili samo imati čast biti u njihovom društvu? Možda Daniel Burka, dizajnerska zvijezda Google Venturesa, ili John Bradford, Managing Director Techstars Londona, prema Techcrunchu najboljeg US akceleratora. Carlos Eduardo Espinal, Partner u Seedcamp UK također je jedan od govornika, a na listi se nalazi i Martin Ringelin, dizajnerska zvijezda Twittera. U pauzama se također možete družiti s Robinom Wautersom, europskim urednikom jednog od najvećih svjetskih tehnoloških magazina The Next Web, zatim sa SEEICT-ovim Vukašinom Stojkovom te Shoutemovim Viktorom Marohnićem, kao i sa WhoAPI-jevim Goranom Duškićem, ali i svim ostalim govornicima.

Ulaznica je samo 70 eura, a uključuje i pristup na partnersku Republiku konferenciju o digitalnoj kreativnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 21:15