JESTE LI OVO OČEKIVALI?

U ISPITIVANJU ŽENE OCIJENJIVALE MUŠKARCE PO PRIVLAČNOSTI Žene otkrile što im se na muškarcima najviše sviđa, njihovi odgovori mogli bi vas iznenaditi

 Profimedia

Gusta i njegova kosa, lijep osmijeh, mišići, modna osviještenost ili nešto sasvim deseto - što zapravo muškarce čini toliko privlačnima i ženama neodoljivima?

U sklopu najnovijega istraživanja, ovo "škakljivo" pitanje postavljeno je 341 "pripadnici ljepšega spola", a njihovi konačni odgovori potvrdili su onu staru - da, čini se kako su centimetri ipak najbitniji, ali ne u kontekstu koji vam je vjerojatno prvi pao na pamet...

Naime, nakon što su ispitanicama pokazane računalno obrađene fotografije stvarnih muškaraca, koje su žene morale rangirati, tj. poredati po privlačnosti, ispostavilo se kako bi većina "pala" na frajera s - dugim nogama!

Kako prenosi The Sun, takvi muškarci smatraju se zdravijima i bogatijima, a koji centimetar više navodno se u ženskoj podsvijesti povezuje i s kvalitetnijom prehranom te robusnošću.

- Kraće noge asociraju na dijabetes, demenciju, srčane bolesti i visoki krvni tlak, a posebno je zanimljiva činjenica kako duljina ruku ni najmanje nije utjecala na odluku ispitane ženske populacije - objavili su s fakulteta University of Cambridge, koji je također sudjelovao u istraživanju.

No duge noge, čini se, imaju i jednu prilično veliku manu - naime, znanstvenici tvrde kako je ekstremna visina, nažalost, znak loših gena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:28