Poznati gastrokritičar, autor brojnih knjiga na temu, kako to sam voli nazvati po dalmatinski, “spize” i član žirija “Masterchefa”, Radovan Marčić kreće na Slasnu plovidbu. U 45 dana preplovit će Jadran i za čitatelje Nedjeljnog Jutarnjeg već od ovog broja početi otkrivati malo slabije poznate gastrooaze u kojima se može odlično jesti.
- Od 1981. plovim i sastavni dio plovidbe jest i kuhanje na brodu i jedenje u restoranima. Kako sam ja guloz, što po dubrovački znači ljubitelj dobre spize, tako sam većinski jeo u restoranima, a nešto manje kuhao na brodu, pa zato i jako dobro poznajem većinu tih mjesta. Nadam se, naravno, da ću uz preporuku drugih nautičara otkriti i neka nova.
Koji vam je plan?
- U ponedjeljak krećem na plovidbu koja bi trebala trajati 45 dana....
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....