DAJE IH U DOBRE RUKE

CRO COP POKAZAO KOLIKO MU JE SRCE VELIKO Spasio psiće u svojoj Privlaci: 'Nahranio sam ih i dao im vode, a oni su mi zauzvrat dali stotine pusa...'

 
 Facebook

Naš proslavljeni majstor borilačkih vještina Mirko Filipović (43) veliki je ljubitelj životinja i nesebično im pomaže kad god može, a svoju najnoviju akciju spašavanja, koju je imao u petak navečer, Cro Cop detaljno je opisao na svom profilu na Facebooku.

- Sinoć kod mosta u mojoj Privlaci vidim dva napuštena psića kako spavaju na travi uz cestu. Vjerojatno su tu izbačeni iz auta. Čujem da su danima ondje...

Bojali su se, ali nakon nekog vremena ipak su došli do mene, nahranio sam ih i dao im vode, a oni su mi zauzvrat dali stotine pusa...

Puni su krpelja, skinuo sam one koje sam mogao, ostali su presitni i ne mogu bez pribora. Ujutro ću ih odvesti kod rođaka u garažu i u utorak kod veterinara, da im poskida sve krpelje i cijepi ih.

Ukoliko netko želi udomiti ove nesretnike, neka me kontaktira. Psi će biti cijepljeni, čipirani i kastrirani, tako da novi vlasnici neće imati nikakvih troškova oko njih. Psići su predragi i da nemam toliko svojih, uzeo bih ih ja k sebi. Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da on mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi - objavio je Cro Cop.

Njegovi prijatelji i obožavatelji nisu skrivali oduševljenje i zahvalnost što je naš popularni sportaš još jednom pokazao kako ima veliko srce i nikad ne okreće glavu kad vidi životinju u nevolji.

- Svaka čast... Da je barem više ljudi poput vas! Bravo ljudino, imaš srce kao Velebit! Legenda, kralj, primjer drugima! Car ostaje car! Bog ti dao zdravlje, imaš veliko srce privatno kao i u ringu! - ovo su samo neki od komentara ispod videa koji je Mirko objavio na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:22