PSEĆI ŽIVOT

FOTO: PUDLA BONI NAJBOLJA JE PLIVAČICA, VLASNICA IZNENAĐENA Luda zabava na Rabu: Psi i vlasnici natjecali se u plivanju i tamanjenju sladoleda i piva

 
 Petar Lupić / Monty's Dog Beach & Bar Crikvenica/Facebook

'Beach bar' na otoku Rabu pronašao je nesvakidašnji način kako privući goste, vlasnike pasa - organiziranjem plivačkog natjecanja za pse i njihove vlasnike. Monty Underdog 2018. održava se durug godinu zaredom, a ove su godine za natjecanje odabrali plažu Banjol na otoku Rabu.

Osamnaest vlasnika i njihovih ljubimaca skočilo je s broda usidrenog stotinjak metara od obale, te su plivali do obale i otrčali natrag u bar.

Ervina Krišković-Pahljina i njena pudla Boni osvojili su prvo mjesto, na iznenađenje vlasnice.

'Moj pas obožava plivanje, ali kada sam vidjela sve te velike pse u dobroj formi na startnoj liniji mislila sam da Boni nema šanse. No, na kraju, ispalo je da je brža od svih ostalih', kazala je Krišković-Pahlina.

U galeriji pogledajte dio sjajnih fotografija s Raba:

Nakon plivanja, ljubimce je čekalo još jedno natjecanje - tko će najbrže pojesti sladoled od soje i mlijeka, te popiti bezalkoholno pivo namjenjeno psima. Nagradu najbržeg terminatora sladoleda odnio je Lun iz Zagreba, a pseću je pivu najbrže ispila Nala s Raba.

Vlasnica bara, Ruby Montanari-Knez rekla je kako je cilj ovog natjecanja podizanje svijesti o važnosti ljubimaca u našim životima, i dobra prigoda za zbližavanje zajednice.

'Ako sudjeluješ u takvim stvarima, to je uvijek dobro za zajednicu, ljudi dođu, postanu aktivni, kreću se, druže se', rekla je Montanari-Knez.

'Kada se podvuče crta, ovo je bio jedan predivan event gdje rezultat totalno pada u drugi plan, a u prvi plan dolazi samo dobro druženje, smijeh i pozitivna energija', napisali su uz fotografije na Facebook stranici Monty's Dog Beach & Bar Crikvenica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:40