KAJANJE NA '8. KATU'

VIDEO Epilog brutalnog napada na homoseksualca: Bivši dinamovac u HTV-ovoj se emisiji ispričao branitelju kojeg su on i brat divljački pretukli

 Screenshot HTV

ZAGREB - Bivši nogometaš Dinama Miroslav Šarić u jučerašnjoj HTV-ovoj emisiji '8. kat' suočio se i javno ispričao hrvatskom branitelju Goranu Hadžiću kojeg su on i njegov brat brutalno pretukli u studenom 2010. godine.

Podsjetimo, bivši nogometaš i njegov brat Marko napali su i pretukli Gorana zbog njegove homoseksualne orijentacije zbog čega su u veljači 2011. osuđeni na jedinstvenu kaznu od sedam mjeseci zatvora .

Napad je, dokazano je u kaznenom postupku, bio motiviran mržnjom prema homoseksualcima.

Na suđenju su dokazani elementi optužnice prema kojima su braća Šarić 6. studenoga pretprošle godine nedaleko od gay kluba Denis u Hatzovoj ulici u Zagrebu presreli Hadžića, srušili ga na tlo i iscipelarili.

Hadžić je pretprio teške tjelesne ozljede, frakturu nosa sa pomakom, hematom na licu i razderanu usnicu (sašivenu sa 7 šavova). Zbog krvarenja nekoliko dana je bio zadržan na neurokirurgiji Vinogradske bolnice.

Scenaristica HTV-ove emisije Silvana Menđunšić pojasnila nam je kako su uspjeli spojiti ovu dvojicu ljudi i kako je došlo do isprike i pomirenja. - Zato što je u svakoj priči važan treći čin. Isprika se dogodila jer je Goran Hadžić bio dovoljno velik da je prihvati, a Miroslav Šarić iskreno željan da je javno ponudi - rekla je Menđušić.

'Mi smo jednoj magiji samo dali scenu'

U popularnoj HTV-ovoj emisiji nedavno je upriličen i susret bivšeg pjevača Bijelog dugmeta Željka Bebeka i Selme Borić, rodom iz Zenice, koja je inspirirala Vladu Dijaka da 1949. godine napiše hit Selma . Taj se video brzinom munje proširio internetom, a mnogima je i 'naj trenutak' na TV-u u 2011. godini.

- Čarolija Selme je u jednoj šarmantnoj 83- godišnjoj dami, fantasičnoj interpretaciji Željka Bebeka, jednoj davno napisanoj sjajnoj pjesmi Dijaka i Bregovića, izvrsnoj voditeljici i publici koja je toplo reagirala. Mislim da smo jednoj magiji dali samo scenu - objasnila je Menđušić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:19