POGREŠKE SLAVNIH

VIDEO: NAJVEĆI MODNI GAFOVI U 2015. GODINI Možda su ljepotice bez premca, ali niti one ne znaju baš uvijek odabrati najbolje...

 Screenshot

Kad ste poznata osoba i hodate crvenim tepihom, teško da će vam odjeća proći nezapaženo. Stoga uopće ne čudi da su najveće filmske, glazbene i druge nagrade u većoj mjeri obilježene upravo modnim komentarima televizijskih voditelja.

Od poznatih često očekujemo nepogrešivost kad je odabir toalete u pitanju, no daleko je to od stvarnosti.

Obzirom da njeguju osebujan izgled, neka se imena ponavljaju iz godine u godinu, no svake nas godine i netko od koga ne očekujemo gaf - iznenadi. Evo tko nam je u 2015. godini priredio predstavu na crvenom tepihu.

Heidi Klum, jedno od najslavnijih imena u svijetu mode, obično fantastično pogodi s odabirom, čak i kad je luckasta i kad baš želi šokirati. No, ne znamo što joj je bilo na dodjeli nagrada Emmy, isticala se iz posve pogrešnih razloga. U jarko žutoj Versace haljini Heidi se očito osjećala sasvim dobro, no to je više izgledao kao bućkuriš šljokica, mreže, jednog rukava i pohabanih rubova.

Od osebujnog škotskog glumac Alana Cumminga nismo ni očekivali smoking, no doista je iznenadio na dodjelama nagrada Tony kojima je bio suvoditelj. Ne znamo ni sami što da mislimo o bermudama koje su zapravo dio muškog odijela, no djelovao je kao da je upravo zagazio u lokvu i podvinuo hlače. Ako je htio privući poglede, uspio je.

Kad spominjemo Kim Kardashian, mogli bismo cijeli tekstp osvetiti samo njezinim modnim izborima. Naime, reality zvijezda doista kao da nema druge misije na ovom svijetu nego privući poglede, a vrlo često to radi (pre)dubokim dekolteima ili (pre)uskim odjevnim predmetima. Zato ćemo navesti dvije odjevne kombinacije koje su nas ove godine osupnule.

Najpoznatija žena interneta za dodjelu MTV-jevih nagrada u kolovozu odabrala je haljinu kaki boje i prilično neobičnog kroja. Naime, špagice po sredini djelovale su kao da će svaki čas eksplodirati, a to nije imalo nikakve veze s činjenicom da je Kim trudna. Ništa manje bizaran nije bio ni čipkasti Givenchy kombinezon koji je u studenom nosila na gala večer u muzej u Los Angelesu.

Ni slavna humanitarna gala večer Met Gala u New Yorku nije prošla bez modnih gafova. Gafova u najblažem smislu riječi jer ono što su Rihanna i Beyonce pokazale spada u anale bizarnosti. Beyonce se prošetala u prozirnoj čipkastoj haljini u kojoj bi zapravo bila potpuno gola da nije bilo gomile zašivenih dragih kamenja koji su pokrili intimne dijelove tijela. Koliko god Beyonce ima senzacionalnu figuru, ovo je bilo malo previše. Rihannina je pak haljina postala zabavna danima kasnije - internetska ju je zajednica uspoređivala s raznim prehrambenim proizvodima - od pečenih jaja do pizze. Čovjek naprosto ogladni dok je gleda…

Sarah Jessica Parker baš kao i Heidi Klum vrlo rijetko griješi, no i ona je odlučila pokazati nešto posebno na večeri Met Gala. Nije toliko stvar u haljini koliko u šeširu, instalaciji na glavi ili kako bismo to već mogli opisati. Pogledate li video, neće vam promaknuti, to je sigurno. I da, haljina je potpisa H&M iako je nitko zbog šešira nije ni primijetio.

Kad kažemo Lady Gaga, onda znate da možete očekivati - sve. I zbilja, toliko nas je puta iznenadila odabirom printa, materijala, dolazila je na crvene tepihe poput umjetničkog djela, a ponekad i poput najglasnije aktivistice. Primijetit ćete da je za ovogodišju dodjelu Oscara odjenula relativno pristojnu toaletu, pomalo SF kroja, no čemu te vrtlarske rukavice?!?

Solange Knowles, sestra slavne Beyonce, se također iskazala ove godine na Met Gala večeri. Odjenula je lepezu, pardon haljinu koja zapravo ima smisla jer je tema večeri bila ‘China: Through the Looking Glass’ što je bio i naziv izložbe u muzeju Metropolitan koja je propitivala utjecaj kineske estetike na zapade modne trendove. Tako je i Solange propitivala estetiku u ovoj provokativnoj haljini futurističkog dizajna s potpisom Gilesa Deacona koja je više umjetničko djelo nego toaleta.

Na posljednjem se mjestu našla britanska manekenka i glumica Kelly Brook, no ne toliko zbog kreacije koliko zbog nezgode. Na crvenom tepihu nagrada AMA pojavila se u relativno klasičnoj dugoj toaleti od baršuna, boje crvenog vina. Haljina je bila posebna po dubokom izrezu s prednje strane koji joj nije išao na ruku dok je hodala ispred foto reportera. Prorez se u jednom trenu toliko raširio da su svi mogli vidjeti kakve je gaćice Kelly nosila. Ljepotica se brzo snašla i pokrila, no pretpostavljamo da će još neko vrijeme izbjegavati duboke proreze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 12:14