SRETNA DOBITNICA

DALMATINKA NA BINGU OSVOJILA 8 MILIJUNA KUNA Otkrila na što će sve potrošiti bogatstvo: 'Više ništa ne moram, ja sam se namorala!'

 Profimedia, Panthermedia
 

U izvlačenju 37. kola TV Binga, u igri Bingo plus, osvojen je Bingo plus 7 dobitak vrijedan 7.941.057,65 kuna, a listić je odigran na najsretnijem prodajnom mjestu - internetu.

Sretna dobitnica je vjerna igračica Binga, Dalmatinka koja je željela ostati anonimna, ali je za Hrvatsku lutriju ipak ispričala svoju priču.

- Volim igre na sreću i godinama redovno igram Loto 6/45, Loto 7, Eurojackpot, Bingo, a ponekad odigram i Keno igru Hrvatske Lutrije. Izbor brojeva uglavnom prepuštam slučajnom odabiru, ali kada osjetim inspiraciju, biram ih sama i uglavnom su to datumi rođendana moje obitelji…“ – uz smijeh nam priznaje sretna dobitnica i nastavlja: „Imam svoje sretno mjesto – lutrija.hr koje „posjećujem“ već pet godina i ovog sam puta odabrala četiri Bingo listića od kojih mi je jedan donio ovaj nevjerojatan dobitak“.

Već iste večeri na stranici lutrija.hr provjerila je i uvidjela da je osvojila Bingo plus 7, no u nevjerici se, kao i brojni drugi dobitnici, obratila Službi za podršku igračima kako bi ipak dobila 'službenu' potvrdu.

Prva misao koja je uslijedila nakon potvrde informacije i čestitke na osvojenom dobitku od gotovo 8 milijuna kuna, bio je:

- Više ništa ne moram! Dosta sam se ja namorala …To je ujedno bila i jedna od mojih glavnih motivacija i razlog igranja igara na sreću. Zahvaljujem se Hrvatskoj Lutriji što mi je omogućila da okrenem novu stranicu života kao i nemoranje. Ujedno želim poručiti svima da igraju, budu uporni jer se upornost na kraju isplati – na kraju je izjavila sretna dobitnica.

Poručila je da sada planira srediti svoje misli, srediti stan za obitelj, otići na putovanje i eventualno kupiti kućicu s bazenom za 'guštanje'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:49