Još od malih nogu Helena Šopar Zadro vidjela se u svijetu poduzetništva.
Nije tada još ni znala što točno znači biti poduzetnica, ali shvatila je da mora biti dobra s brojkama. Zato je već u osnovnoj školi išla na državna natjecanja iz matematike.
U djetinjstvu je promatrajući svoju obitelj upijala znanje o poduzetništvu. Obitelj Šopar se, naime, već više od šest desetljeća bavi ugostiteljstvom. Mladen Šopar, njezin djed, 60-ih je otvorio restoran Sirena, jedan od prvih na otoku Pagu, a tradiciju su nastavili i Helenini roditelji, mama Duška i tata Gorki.
S naslijeđenim genom za biznis, Helena je završila zagrebačku Petu gimnaziju, a potom je nakon mature upisala PMF i Ekonomski fakultet.
No onda ju je život odveo u drugom smjeru. Postala je jedan od najuspješnijih hr...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....