SLUŠA SAMO SEBE

FOTO: NIJE BILA ZADOVOLJNA PA SE PRETVORILA U BARBIKU Dankinja iskeširala već 150.000 kn na plastične operacije, a iza svega stoji teško djetinjstvo

 Profimedia, Media Drum World
 

Kad pogledate fotografije, bit će vam jasno zašto je Dankinja Elena Rosso dobila nadimak Barbika. 23-godišnja konobarica i model je dosad na plastične operacije dala gotovo 150.000 kuna, a tvrdi da je ona zapravo samo platforma za umjetničko izražavanje.

Mlada Elena već je na sebi korigirala štošta. Imala je dvije operacije grudi, redovito koristi Botox i povećala je usne. Plan joj je kirurškim putem još podići stražnjicu.

No, iza neobičnog životnog stila stoji problematična prošlost i teško djetinjstvo koje je provela u Kopenhagenu.

- Bila sam dijete koje nije predugo imalo priliku biti dijete. Odmalena sam naučila da sam prepuštena sama sebi jer sam imala nestabilnu obiteljsku situaciju. U buntovnim godinama prepustila sam se porocima poput droge i alkohola, ilegalnim aktivnostima itd. Sve sam to radila jer sam bila usamljena. No, brzo sam naučila da sam sama odgovorna za sebe, za svoje postupke i za svoju budućnost. Želim li promijeniti stvari na bolje, to mogu jedino ja učiniti i ne mogu ni o kome ovisiti - rekla je za Daily Star.

Kako bi iz korijena promijenila život, Elena je odlučila promijeniti izgled. Prije pet godina se prvi put podvrgnula estetskom zahvatu i povećala usne. Osim toga, crnu je kosu obojala u plavo kako bi što više nalikovala lutki Barbie.

FOTOGALERIJA: Elena Rosso

- Rano sam naučila da autodestruktivnost nije odgovor ni na što te da ako želim bolji život, onda se sama moram promijeniti. Prvo sam povećala usne. Tad sam bila malo nervozna, ali kako sam oduvijek bila veliki obožavatelj piercinga, znala sam da neće biti problema - ispričala je.

Elena je odonda Botoxom ‘korigirala’ usne, obraze, bradu i podočnjake. Usto je dvaput povećavala grudi te od vlasnice B košarice prešla je na E veličinu. Sve u svemu, na plastične je operacije potrošila 17.000 funti (gotovo 150.000 kuna) i ne namjerava stati. Sljedeća je na redu stražnjica, potom nos i na koncu kapci.

Danska Barbika tvrdi da je tuđe mišljenje ne zanima. Kaže da je prvi put pod nož otišla zbog nesigurnosti, no svoje transformacije opisuje kao umjetnička djela:

- Mnogi ljudi kažu da izgledam poput Barbike i meni to nije uvredljivo. Mnogi misle da sam pretjerala što se izgleda tiče, ali nije me briga jer radim to samo za sebe, ni za koga drugog. Svi smo mi umjetnička djela, svi smo mi platna, prihvatite to. Važno je shvatiti da je ljepota u očima promatrača. Što god radite, radite to za sebe i nikog drugog. Život služi tome da pronađemo svoj put kojim ćemo rasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:28