BRAČNI BRODOLOM

'IMALI SMO ČETVERO DJECE, SAVRŠEN BRAK, PUN POŠTOVANJA, A ONDA SE U JEDNOJ NOĆI SVE PROMIJENILO' Nevjerojatna priča o krahu ljubavi i raspadu obitelji

 Love What Matters
 

Amerikanac Seth Megow (33) iz savezne države Georgije sasvim slučajno je došao do šokantnog otkrića da ga je supruga s kojom je u braku deset godina varala s nekolicinom muškaraca. Kada je njegova supruga Crissy ostavila Facebook profil otvorenim i otišla van, mogao je vidjeti intimne poruke od drugih partnera.

Bilo mu je tek 19 godina kada je oženio Crissy, a tvrdi da mu je krv zakuhala kada je počeo čitati poruke drugih muškaraca s kojima se dopisivala preko Facebooka.

Bračni uzlet i krah opisao je na stranici 'Voli ono što je važno'. Tvrdi da su on i Crissy uživali u sretnom braku osam godina, no onda je uočio da se njezino ponašanje počelo mijenjati. Počela je izlaziti sama van, a ponekad se čitavu noć nije vraćala kući, a njihova komunikacija više nije bila ista, iako su prije toga bili vrlo čvrsto povezani.

Preko njezinog Facebook profila pronašao je prepiske s muškarcima s kojima je kratko bila u vezi, ali i poruke od jednog muškarca s kojim je bila u ljubavnoj vezi godinu dana.

- Ja sam momak koji je oženio svoju najbolju prijateljicu. Bili smo u braku 10 godina, a onda sam otkrio da je zadnje dvije godine imala nekoliko ljubavnika. Proveli smo zajedno predivnih osam godina i dvije godine pakla, otkrio je.

Posebno je opisao kako se osjećao i što je pomislio kada je ugledao sve te poruke na Facebooku.

- Tek tada sam shvatio cijelu priču. Imala je brojne afere. Ja sam mislio da ona pati od postporođajne depresije te da se navukla na lakše opijate, koji su doveli do prve afere.

Ističe da je njihov odnos prije toga bio pun poštovanja i povjerenja.

- Naš odnos bio je pun povjerenja i iskrenosti. Zaljubili smo se i vjenčali kada smo imali 19, zajedno smo izgurali fakultetske dane, upuštali se u avanture, volontirali. Dobili smo četvero prekrasne djece, zajedno kupili i opremili kuću. Naš fizički odnos bio je izuzetno zdrav, savjetovali smo druge mlade parove i bili velika podrška jedno drugome. Kada kažemo da smo imali odnos pun povjerenja, malo sam rekao, rekao je.

No, nakon osam godina provedenih zajedno i četvero djece (Stevie, Neela, Titus i Olive), stvari su se počele mijenjati.

- Osjetio sam da nešto nije u redu. Isprva sam mislio da je riječ samo o stresu na poslu, briga o četvero djece i novom domu.

Pitao se kamo odlazi u večernjim satima i po noći.

- U to vrijeme bilo je teško s njom sjesti i ozbiljno razgovarati o bilo čemu. Ona je izbjegavala razgovor, a ja sam izigravao detektiva.

Nakon nekoliko mjeseci prestala je dolaziti doma iz večernjeg izlaska i promijenila je lozinke na društvenim mrežanma.

- Govorila je da ostaje s prijateljima, dok sam ja bio doma sa s djecom. Poduzela je sve korake da prikrije tragove, uvijek je bila korak ispred mene. Kada smo bili doma zajedno, mobitel je zaključavala, počela je plaćati stvari u gotovini kako ne bih mogao pratiti njezine tragove preko bankovnih izvještaja. Sad kad pogledam unatrag, pomislim da sam je trebao pustiti da ode, ali tada sam još uvijek imao povjerenja u nju. Razum mi je govorio, pogledaj činjenice, zašto skriva telefon noću i izlazi nekoliko puta tjedno? No, srce mi je govorilo da me nikada ne bi prevarila i da je sve ovo jedan veliki nesporazum.

Kada je pročitao svu prepisku na Facebooku jedna stvar pogodila ga je najviše. Ljubavnik s kojim je bila u vezi godinu dana.

- S njim je dijelila puno više od seksa. Dala mu je svoje srce. To me najviše boli. Puno više od narušenog povjerenja, ukradenog novca, činjenica da je samo tako izdala moje povjerenje, tvrdi Seth.

Nakon svega se osjeća kao da ga je varala svih deset godina koliko su proveli zajedno.

- Dizao sam se po noći, stavljao joj naše bebe na grudi kako bi ih podojila. Potom sam ih nosio da podrignu i vraćao krevet na spavanje. Želio sam da se ona odmori. Ja sam bio taj koji je radio i izgarao u skladištu tovareći kamione kako bih prehranio obitelji, a ona je za to vrijeme dovršavala magisterij, prisjeća se gorko Seth.

Otac četvero djece priznaje kako mu je sada teško izgraditi samopouzdanje nakon razvoda.

- Osjećam se izdanim i slomljenim. Ako moj najbolji prijetelj misli da ne vrijedim ništa, kako bi mogao netko drugi. Moje samopouzdanje i samopoštovanje su slomljeni. Crissy me pokušala utješiti. Rekla mi je: 'TI si još uvijek sjajan. Ja sam ta koja se promijenila. Ljudi se razvode non-stop. Samo me pusti da nastavim dalje sa svjim životom. I ti bi trebao učiniti isto, zaključio je Seth na stranici 'Voli ono što je važno' svoju životnu priču.

Seth Megow u međuvremenu je počeo pisati blog 'Tko je stavio iPad u sudoper' u kojemu daje do znanja da su mu sada djeca prioritet u životu i da se seli u novi dom.

Njegova bivša supruga Crissy promijenila je status na Facebooku i sada je u vezi s nepoznatom ženskom osobom.

Ovo nije prvi put da je Seth ispričao priču o bračnom krahu. Za časopis People je prošle godina progovorio kako mu djeca pokušavaju naći novu partnericu.

Nije poznato jesu li one odigrale ključnu ulogu ali u svakom slučaju Seth je prije nekoliko mjeseci na Instagramu je objavio fotografiju s novom djevojkom.

View this post on Instagram

Dang girl, you cute. @sarahd709

A post shared by Seth Megow (@sethmegow) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:42