POTRESNA PRIČA

'IMAM 27 GODINA I NIKAD SE NISAM SEKSALA' Navijačicu kolegice zlostavljale zato što je djevica: 'Rekla sam im da imam osobni odnos s Bogom...'

 Instagram
 

Bivša navijačica Miami Dolphinsa, kluba američkog nogometa, podnijela je službenu prijavu protiv kluba jer je, kako tvrdi, bila zlostavljana zbog svoje vjere i djevičanstva.

Kristan Ann Ware (27) tvrdi da je napustila tim navijačica nakon što ju je direktorica Dorie Grogan ispitivala o njezinom djevičanstvu te joj je navodno tom prilikom kazala da više ne priča o tome.

Navijačica tvrdi da je sve počelo u autobusu u Londonu, gdje je tim igrao utakmicu protiv New York Jetsa na Wembleyju 2015., kada su navijačice pričale o svojim 'playlistama za seks', odnosno glazbi uz koju najradije vode ljubav, te su "gurale" i Kristan da im otkrije detalje o svojim seksualnim iskustvima. Kristan je tada svojim kolegicama kazala kako sa seksom "čeka dok se ne uda, zbog svog osobnog odnosa s Bogom".

Izvor iz tima kazao je za BBC da su 2016. "upoznati s incidentom u vezi navijačica čije je ponašanje bilo ispod standarda i očekivanja". Nadzornica je navodno odmah ukorena i posljedično se ispričala cijelom timu. No, američki mediji su izvjestili da Dorie Grogan i dalje radi na istom mjestu.

U svojoj pritužbi upućenoj Povjerenstvu za međuljudske odnose Floride Kristan Ann Ware navodi da su sa službenog Instagrama i bloga njezinog tima uklonjeni djelovi njenih napisa koji spominju njezinu kršćansku vjeru, Boga i Krista.

Miami Dolphins u izjavi za BBC pak tvrde da su "ozbiljno posvećeni pružanju pozitivnog radnog okruženja", te da "ne diskriminiraju u vezi spola, rase i vjerskih uvjerenja".

All smiles on this Victory Monday! So proud of our Dolphins! #6inarow #victorymonday

A post shared by Kristan Ann (@kristan.ann) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:33