KAKVA SREĆA!

'ISPLATILO SE ČEKATI TOLIKO VREMENA!' Nevjerojatna priča o paru koji se susreo i vjenčao čak 40 godina nakon što im je strogi stric uništio prvi spoj

 Facebook

Izuzetno strogi stric tada 16-godišnje Madeleine Coburn nesvjesno se pobrinuo za jednu od najljepših ljubavnih priča ikada. Godine 1978. zabranio je svojoj nećakinji da izađe na spoj sa šest godina starijim udvaračem, ali nitko od njih tada nije ni sanjao da će se par 40 godina poslije opet susresti i na kraju - vjenčati!

Bill Brookman je 1978. pitao Madeleine Coburn hoće li s njim popiti piće u lokalnom pubu. Ona nije imala ništa protiv, ali problem je bio u njezinom strogom stricu koji je odrješito rekao 'ne'. Čak ga nije mučilo to što je Madeleine šest godina mlađa, nego mu se Bill jednostavno nije sviđao. Nije volio 'umjetničke tipove'.

- Bio sam razočaran, ali što je tu je. Nisam očajavao - rekao je Bill za BBC koji zapravo nije imao pojma zašto mu je Madeleine otkazala spoj.

Upoznao je drugu djevojku, oženio se i dobio dvoje djece. Međutim, kada mu se brak raspao, Billu vjerojatno ni na kraj pameti nije bilo da će mu u život ući žena koju je odavno zaboravio.

Rasplet ove nevjerojatne priče dao se naslutiti 2008. godine kada su se nesuđenom paru ponovno spojili putevi na nekakvom školskom projektu u Leicesteru. Tu se nije dogodilo ništa specijalno, ali četiri godine poslije Bill je skupio hrabrosti ponovno pitati Madeleine hoće li s njime na piće. Ona je ponovno rekla da, ali za razliku od prvog puta, ovaj put se pojavila na dogovorenom mjestu. Bilo je to u kafiću u kojem su se trebali naći još 1978.

- To je bilo jako slatko - rekla je Madeleine.

Bill je radio kao radijski producent i mislio je kako bi bilo originalno da svoju dragu zaprosi u programu uživo na BBC-u. Žena se tada malo ukočila i nije dala nikakv određeni odgovor. Međutim, nekoliko minuta poslije, kad su se mikrofoni ugasili, konačno je rekla 'da'.

- Prije 40 godina nismo se uspjeli naći, ali to ne znači da su nam životi bili lošiji zbog toga. Ovo što nam se sada dogodila je čista sreća - rekao je Madeleine dok je Bill dodao:

- Ruka sudbine je jako čudna, ali na kraju cijele priče želim samo reći - isplatilo se čekati 40 godina!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:59