SRETNI TRENUCI

KLARA NA OSMI ROĐENDAN POZVALA PREDSJEDNICU, PAR MJESECI KASNIJE DOBILA OD NJE PISMO Kolinda je nije zaboravila: 'Draga Klara, ne mogu doći, ali...'

Fenix Magazin, Cropix
 

Djevojčica Klara Primorac, koja s obitelji živi u njemačkom Essenu, a inače je iz Radišića u hercegovačkoj općini Ljubuški, odlučila se za pomalo nesvakidašnji potez pred proslavu svog 8. rođendana.

Naime, djevojčica je odlučila proslaviti rođendan u Hercegovini, ni manje ni više, nego u nazočnosti hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, javlja Fenix Magazin.

Kako doznaje Fenix Magazin, Klara je s obitelji, na poziv njihova kuma, poznatog tenisača Ivana Dodiga, bila u travnju na Davis Cupu, na meču Hrvatske i Kazahstana.

Poslije toga je cijela obitelj, na poziv savjetnika predsjednice Tomislava Madžara, zajedno s ostalim hrvatskim iseljenicima, posjetila predsjednicu na Pantovčaku. Tu joj je Klara uručila pismo i poziv za njezin rođendan u Hercegovini.

Klara je rođendan proslavila 30. srpnja, ali bez hrvatske predsjednice koja nije mogla doći zbog brojnih obaveza.

No, djevojčicu je zato u poštanskom sandučiću u Ljubuškom nedavno dočekalo pismo naslovljeno na nju.

Fenix Magazin
Klara je ponosna na pismo koje je dobila od predsjednice kao odgovor na pozivnicu za rođendan

U njemu piše:

- Draga Klara,

Zbog brojnih obveza nisam u mogućnosti odazvati se tvome pozivu stoga ti ovim putem čestitam rođendan, želim puno zdravlja, radosti i veselja i nadam se da ćeš imati lijepu rođendansku proslavu sa svojom obitelji s kojom si me posjetila u mome uredu ovoga proljeća.

Želim ti puno zabave tokom ljeta i lijepih uspomena na bezbrižne dane djetinjstva i srdačno te pozdravljam.

Sretan ti rođendan, tvoja Kolinda Grabar-Kitarović, napisala je predsjednica u pismu.

Fenix Magazin
Kolinda Grabar Kitarović odgovorila je na pozivnicu za rođendan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:27