Chef Tomislav Žaja zanimljiva je pojava u hrvatskom kulinarstvu, ali i izvan njega. Rijetko srećete čovjeka koji je doslovce zaljubljen u svoj posao kao ovaj šibenski kuhar. Uz to uporan i neumoran, potpuno posvećen poslu. Kaže da mu otac zamjera što je previše opsjednut poslom i samo o tome govori. Mada to ne kaže, reklo bi se da mu to teško pada. A evo, krajem ovog mjeseca, točnije 27. srpnja, proslavit će 30 godina profesionalnog kuhanja, piše Šibenski.hr.
Prvu priču sa Žajom objavili smo nakon potresa na Baniji gdje je došao među prvima, nošen empatijom i prirodnim impulsom da pomogne ljudima u nevolji. U Topuskom, u Srednjoj turističko-ugostiteljskoj školi, proveo je sedam dana kuhajući za ugrožene Banijce koji su ostali bez svega i nije mu to bilo nimalo teško. Ali t...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....