LIJEPA GESTA

PREUREDILI IM DOM, A ONDA MU JE HALID BEŠLIĆ PRIREDIO IZNENAĐENJE Dječaka s posebnim potrebama poklon je dočekao u novoj sobi: 'Jako sam sretan!'

 Nova Tv
 

U prošloj epizodi humanitarne emisije 'Dom iz snova' svjedočili smo izrazito emotivnim reakcijama Marte Mihić i njenog sina Miroslava, dječaka s posebnim potrebama, koji nisu krili oduševljenje kada su stali pred svoj preuređeni dom.

Već na prvi pogled njihov dom poprimio je nove obrise - dobio je fasadu i nove prozore, a nova iznenađenja uslijedila su i kada su Marta i Miroslav, zajedno s drugim sinom Jakobom, prekoračili kućni prag.

- 'Ostala sam bez teksta. Maknuto je puno smeća, ovo je drugo dvorište, neprepoznatljivo je. Nikada nismo imali fasadu, ovakve prozore. Ovo je totalna promjena – komentirala je Marta, a ušavši u svoj novi dom nije mogla suspregnuti ni suze.

Nova Tv

Hodnik je kompletno uređen, djeluje veći baš kao i kupaonica koja je dobila novu tuš kabinu, ali napokon ima i dostojan ulaz u nju, jer do nedavno ovdje je bio samo preuzak prolaz samo sa zastorom, bez vrata. Ulazak u kuhinju ostavio je velik dojam na Martu koja nije mogla ni zamisliti da će u njenu kuhinju jednom stati svi kućanski aparati, zajedno s frižiderom. Naime, ranije je frižider bio u dnevnoj sobi, koja je ujedno i njena spavaća soba koja je sada također transformirana u predivan prostor s novim namještajem. Ova soba sada ima nove prozore i rolete koje Marta do sada nikada nije imala u svom domu.

- U velikom sam šoku bila kada sam vidjela što je sve napravljeno. Nemam riječi – iskrena je Marta koja nije krila svoje emocije i riječi zahvalnosti. U dnevnoj sobi Miroslava je dočekalo jedno još veće iznenađenje, a to je video poruka njegovog omiljenog glazbenika – Halida Bešlića.

Halid ga je pozvao na svoj sljedeći koncert, da dođe kao njegov gost, te mu poručio da ode sada u svoju novu sobu jer ga ondje čeka još jedno iznenađenje. Miroslav je bio presretan kada je kada ga je u sobi dočekala nova harmonika, njegov omiljeni instrument, te ju je odmah uzeo i zasvirao svoju omiljenu Halidovu pjesmu.

- Moje su harmonike bile strgane, nisam mogao na njima svirati… Jako sam sretan – rekao je Miroslav.

Nova Tv

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:37