DENI SRDOČ

Prije pet godina odustao je od fakulteta elektrotehnike i prekvalificirao se za kuhara. Danas je najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom

Deni Srdoč - chef dobitnik Michelinove zvjezdice
 Tomislav Krišto / CROPIX
 
 

Gotovo pa nema šanse da ćete do restorana "Draga di Lovrana" doći slučajno. Čak i kad u ovu kvarnersku gastronomsku instituciju idete planski, preporučujemo korištenje navigacijskog sustava jer od skretanja u Lovranu do konačnog odredišta čeka vas petnaestak minuta oprezne vožnje zavojitom cestom.

No, trud uložen u dolazak višestruko se isplati odmah nakon izlaska iz automobila, jer zgrada hotela u kojoj se nalazi restoran zadržala je austrougarski šarm iz 1909. godine, kad je izgrađena, a dramatična pozicija na 388 metara nadmorske visine na obroncima Učke, s otvorenim pogledom na more i otoke Krk i Cres, zaista oduzima dah, piše Slobodna Dalmacija.

Prizor je to koji zasigurno nije ravnodušnima ostavio ni inspektore Michelinova vodiča, koji su prije mjesec dana ovom re...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 04:30