DJEVOJČICA I MAMA

RODILA JE S 13 GODINA, A TRBUH JE SKRIVALA SKORO DO PORODA 'Bojala sam se reakcije roditelja, a otac djeteta me nazvao ku*vom i blokirao na Fejsu'

 Polina Fetisova / East2West News / Profimedia
 

Preplašena djevojčica, kako su je prozvali ruski mediji, postala je YouTube zvijezda preko noći kada je na svom kanalu ispričala da je, iako je i sama dijete, s 13 godina postala majka, a trudnoću je krila od roditelja.

Polina Fetisova (16) kaže da danas za ničim ne žali, piše 7News.

"Bojala sam se reakcije roditelja i nisam znala je li beba dobro. Plakala sam svake noći", iskrena je djevojka koja se brine o svojoj kćeri uz pomoć majke.

Otac djeteta je čim mu je rekla da je trudna s njom prekinuo sve kontakte i nazvao je ku*vom. "Blokirao me na svim društvenim mrežama i rekao da ga ne zanimam."

Nevjerojatno je da do 35. tjedna trudnoće nitko u obitelji nije posumnjao da nosi dijete. Objasnila je da su sve žene u obitelji 'bucmastije' pa je bilo lako prikriti trbuh.

A “terrified” schoolgirl who gave birth at 13 has become a YouTube star in Russia with her postings about being a mum when she is still a child. Polina Fetisova told subscribers how she was “scared” and hid her pregnancy from her own parents but has “no regrets”., Image: 483834759, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Polina Fetisova / East2West News / Profimedia
Polina Fetisova / East2West News / Profimedia

"Mama je shvatila da sam trudna kad me jednom zagrlila. Beba se ritnula i osjetila je udarac. Odmah me odvela ginekologu", prisjeća se Polina. Tri tjedna kasnije je rodila, a majka joj je pomogla pri odabiru imena za djevojčicu. Nazvala ju je Ilijana.

Nakon toga se školovala kod kuće kako bi izbjegla moguće zlostavljanje vršnjaka.

Sada zarađuje od reklama na svom YouTube kanalu, a novac štedi kako bi se školovala za frizerku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:48